Όμιλος Αντισφαίρισης Λαυρίου: Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε η τελική εκδήλωση των τμημάτων

Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε η τελική εκδήλωση  των τμημάτων του Ομίλου Αντισφαίρισης Λαυρίου ,την Τετάρτη 22 Ιουνίου , η οποία ήταν η επιστέγαση των προσπαθειών των αθλητών-αθλητριών και προπονητών της χρονιά που πέρασε.

Παρουσιάστηκαν τμήματα Ενόργανης , Ρυθμικής , Αντισφαίρισης (Tenis), Αντιπτέρισης (Badminton) και Taekwon do τα οποία κατά χειροκροτήθηκαν από τους παρευρισκόμενους που είχαν κατακλείσει το Κλειστό Γυμναστήριο Λαυρίου.

Το υψηλό επίπεδο ασκήσεων και η ακρίβεια με την οποία πραγματοποιήθηκαν  τα προγράμματα αλλά και η μεγάλη συμμετοχή των παιδιών στα ατομικά αυτά αθλήματα ενθουσίασαν τους παρευρισκόμενους.

Παρουσιάστηκαν 356 αθλητές σε 25 τμήματα από τα πέντε διαφορετικά αθλήματα που αναπτύσσει ο Όμιλος .Σε κάθε τμήμα απονεμήθηκε αναμνηστικό δίπλωμα από τους εφόρους των τμημάτων και το Δ.Σ ευχαρίστησε τους γονείς για την στήριξη εμπιστοσύνη τους όλα αυτά τα χρόνια και παρότρυνε να συνεχίσουν ειδικά αυτή την δύσκολή οικονομική περίοδο για όλους.

Στο τέλος της εκδήλωσης  ο Δήμαρχος Λαυρεωτικής κ. Λουκάς Δημήτριος επιβράβευσε  το Δ.Σ.  και την προσπάθεια των παιδιών και διαβεβαίωσε ότι θα στηρίξει με κάθε δυνατό τρόπο τις προσπάθειες του Ομίλου.

Η εκδήλωση έληξε με την ρίψη των μπαλονιών ευχόμενοι καλό καλοκαίρι.

????????????????????????????????????

????????????????????????????????????

Αρέσει σε %d bloggers: