Η αδυναμία του Τσίπρα στο Σούνιο και οι… λιχουδιές της Περιστέρας για τα παιδιά

Το περασμένο καλοκαίρι ο Πρωθυπουργός και η οικογένεια του βρέθηκαν σ’ ένα σπίτι στο Σούνιο, όπου έκαναν τα μπάνια τους.

Όπως αναφέρει ο ΒΗΜΑτοδότης: «Δεν γνωρίζω εάν και εφέτος ενοικίασε αυτό το σπίτι, αλλά εκείνο που έμαθα είναι ότι την περασμένη εβδομάδα έγινε στο συγκεκριμένο σπίτι παιδικό πάρτι με πολλά παιδιά από την «Αγκάλη», στο οποίο εμφανίστηκε και ο Αλ. Τσίπρας ( στην αρχή με κοστούμι, αλλά γρήγορα άλλαξε και φόρεσε μια βερμούδα και ένα μαύρο t-shirt και έπαιξε με τα παιδιά).
Η Περιστέρα (Μπέτυ) Μπαζιάνα φίλεψε τα παιδιά με λιχουδιές, ενώ ήταν παρών και το ζεύγος Φλαμπουράρη. Το πάρτι, μου είπαν, κράτησε αρκετή ώρα με τον Πρωθυπουργό να είχε κέφι και να συνομιλεί μ΄ όλους τους γονείς.

Το σπίτι στο Σούνιο, το οποίο είχε νοικιάσει για τα παιδιά  το ζεύγος Τσίπρα δεν έχει τίποτα το ιδιαίτερο, δεν είναι δηλαδή ούτε βίλα, ούτε μεζονέτα, αλλά βρίσκεται σε προνομιακή περιοχή. Έχει δική του παραλία και βρίσκεται σ΄ ένα αδιέξοδο δρομάκι, ιδανικό για όσους θέλουν να απομονωθούν.
Ανήκει στον εφοπλιστή κ. Μαρτίνο (πατέρα της βουλευτού της ΝΔ Γεωργίας Μαρτίνου), αλλά το έχει ενοικιάσει για 25 χρόνια ο Κώστας Γιώτης (αυτός με τις μεταμοσχεύσεις μαλλιών, ο αποκαλούμενος και «Mr DHI») στο σκάφος του οποίου φωτογραφήθηκε πέρυσι ο Πρωθυπουργός».

http://www.paraskhnio.gr

Αρέσει σε %d bloggers: