Θανάσης Ντζαφέρης: «Η Κερατέα ξεκινάει από το μηδέν»

Λίγες ημέρες έπειτα από την συμφωνία του με τους ανθρώπους του Γ.Σ Κερατέας, ο Θανάσης Ντζαφέρης, μίλησε στην ιστοσελίδα μας για τον προγραμματισμό και τους στόχους του με την ομάδα, με την οποία καταξιώθηκε στο παρελθόν προπονητής!

«Πριν λίγο καιρό, αποφάσισα να αναλάβω την τεχνική ηγεσία του Γ.Σ Κερατέας, ύστερα από μερικά έτη, απουσίας από την συγκεκριμένη ομάδα!
Η κατάσταση στον σύλλογο είναι, εντελώς διαφορετική απ’ ότι πριν μερικά χρόνια, όταν ο Γ.Σ. Κερατέας συμμετείχε στο Πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής κατηγορίας!
Η γυναικεία ομάδα καλείται, πλέον, να προετοιμαστεί για την συμμετοχή της στο νέο Πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής κατηγορίας και όλοι μας είμαστε υποχρεωμένοι να στηρίξουμε τη νέα προσπάθεια των στελεχών του σωματείου, Σκοπός μας είναι να επανδρώσουμε το ρόστερ του σωματείου με αξιόλογες αθλήτριες, αλλά και με νεαρές παικτριες, οι οποίες προέρχονται από τα συγκροτήματα υποδομης του συλλόγου.
Ο Γ.Σ Κερατέας στηρίζεται, μεν, σε μια σοβαρή διοικούσα επιτροπή, αλλά όχι στις αθλήτριες του παρελθόνντος! Συνεπώς, η προσπάθεια μας ξεκινάει από το… μηδέν… Θα πρέπει, λοιπόν, να θέσουμε τις βάσεις για τη δημιουργία μιας καλής γυναικείας ομάδας, αλλά και για την σωστή οργάνωση των ομάδων υποδομής ,οι οποίες αποτελούν το μέλλον του σωματείου.
Εκτιμώ πως είναι τιμή για μένα να εργάζομαι σ’ αυτόν τον σύλλογο και μακάρι να ταυτίσω το όνομα μου με επιτυχίες με τον Γ.Σ Κερατέας στο μέλλον».

http://www.volley24.gr

Αρέσει σε %d bloggers: