Νέα Διοίκηση στο σύλλογο Αγίας Μαρίνας

Ποτέ και κανείς δεν φανταζόταν ότι το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου μας θα μπορούσε να κάνει μια τόσο ωραία ανανέωση όπως αυτή που έγινε χθες 26 Ιουνίου 2016, με τις Αρχαιρεσίες μας κι αμέσως μετά με τη σύστασή του.

Νεολαία, φρέσκοι άνθρωποι!!!
Με αγάπη και όραμα για την Αγία Μαρίνα, με όρεξη για προσφορά, με νέες ιδέες, με το μυαλό τους στην ομαδική δουλειά και στη συνεργασία, χωρίς προσωπικές ατζέντες αλλά με αλληλεγγύη, αλληλοσεβασμό και αλληλοϋποστήριξη για να ανέβει ο σύλλογός μας ακόμα πιο ψηλά. Και όλα αυτά, μαζί με την εμπειρία και τη γνώση των παλαιότερων, έχουν φτιάξει ένα μοναδικό μίγμα.

Δεν φοβόμαστε να το περηφανευτούμε και να το χαιρόμαστε ότι αποτελεί σπάνια περίπτωση για ένα σύλλογο οικιστών, να έχει έναν τόσο μικρό μέσο όρο ηλικίας των μελών του Δ.Σ. Το νεαρότερο μέλος είναι 25 ετών και το πιο μεγάλο 59.
Ο μέσος όρος ηλικίας του Δ.Σ. είναι μόλις 42 χρόνια!!!

Είμαστε βέβαιοι ότι αυτή η νέα γενιά θα γράψει άλλη μια σημαντική σελίδα στην ιστορία της Αγίας Μαρίνας.
Ειδικά αυτά τα νεώτερα μέλη, αυτούς τους νέους και ωραίους, βρείτε τους, μιλήστε τους, συζητείστε τους, ευχηθείτε τους καλή θητεία και πάνω απ’ όλα συγχαρείτε τους για το «θράσος» τους να μπούνε στα «λημέρια» των συνταξιούχων και να σηκώσουν αυτοί το βάρος της διοίκησης για τα επόμενα 2 χρόνια.

Διοικητικό Συμβούλιο
Φραγκιουδάκης Λευτέρης – Πρόεδρος
Μανιώτης Γιώργος – Αντιπρόεδρος
Λεμονίδου Ελένη – Γραμματέας
Στέργιος Παντελής – Ταμίας
Βαβανού Γεωργία – Μέλος
Καραγιαννίδου Στέλλα – Μέλος
Βαφειάδης Γιώργος – Μέλος

Εξελεγκτική Επιτροπή
Καμαράδος Νίκος
Κουντούρη Ζωή
Παναγιωτοπούλου Μαριέττα

Αρέσει σε %d bloggers: