Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η πρώτη περίοδος του SUMMER CAMP 2016 στο Λαύριο

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η πρώτη περίοδος του SUMMER CAMP 2016,του 10ήμερου παιδικού αθλητισμού και πολιτισμού,  που  διοργανώνει το Ν.Π.Δ.Δ ‘’ΘΟΡΙΚΟΣ’’ όπου στην δημοτική ενότητα Λαυρίου το υλοποιεί σε συνεργασία με τον ο Όμιλος Αντισφαίρισης Λαυρίου .

Από την Τρίτη 21 Ιουνίου μέχρι την Παρασκευή 1 Ιουλίου ,τα 94 παιδιά ηλικίας από 5 έως 14 ετών , που συμμετείχαν σε ολιγομελή τμήματα ,απέκτησαν σημαντικές εμπειρίες γνωρίζοντας από κοντά  αθλήματα όπως το ποδόσφαιρο ,το μπάσκετ ,το  βόλλει ,το χάντμπολ, το μπάντμιντον, τον στίβο ,την ρυθμική και ενόργανη γυμναστική, το πινγκ-πονγκ, το ταε-κβο-ντο, την πυγμαχία και το τένις. Επίσης, έπαιξαν παιχνίδια, συμμετείχαν σε διαγωνισμούς, παρακολούθησαν  μάθημα Α’ Βοηθειών ,  καθώς και ε

κπαιδευτικά βίντεο. Τέλος , διδάχθηκαν μουσικοκινητική  αγωγή ,παραδοσιακούς και μοντέρνους χορούς ,kid’s  aerobic, βασικές αρχές κινητικής μάθησης ενώ ήλθαν σε επαφή  με τη μουσική προπαιδεία .

Όλα αυτά από τους 12 έμπειρους και καταρτισμένους  καθηγητές φυσικής αγωγής-προπονητές που συνεργάστηκαν με επιτυχία για αυτό το σημαντικό πρόγραμμα ,το μουσικό Ευτύχη Ζαρμπ  και τον ιατρό Γεώργιο Κορακιανίτη.

Ξεχωριστή θέση σε αυτό το camp κατέχουν τα μαθήματα μεταλλευτικής ιστορίας του Λαυρίου που διδάχθηκαν βιωματικά οι συμμετέχοντες ,στο χώρο της Έκθεσης του Δημητρίου Συρίγου στο κλειστό γυμναστήριο Λαυρίου. Όπως επίσης και η ξενάγηση στο Αρχαιολογικό Μουσείο Λαυρίου με τις παράλληλες δημιουργικές δραστηριότητες που επιμελήθηκε για τα παιδιά το Βιοτεχνικό-Βιομηχανικό Εκπαιδευτικό Μουσείο Λαυρίου .Φυσικά ,δε μπορούμε να μην αναφέρουμε και το πανελλήνιο πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής παγκορασίδων-παμπαίδων που παρακολουθήσαμε με ενδιαφέρον ,το Σάββατο 25 Ιουνίου στο κλειστό γυμναστήριο Λαυρίου.

Το camp συνεχίζεται με τη 2η περίοδο από τη Δευτέρα 4 Ιουλίου μέχρι την Παρασκευή 15 Ιουλίου.

Δεχόμαστε εγγραφές στη γραμματεία του Κλειστού Γυμναστηρίου Λαυρίου. Πληροφορίες στα τηλέφωνα 2292027392 και 6972395159.

?????????????

?????????????

?????????????

?????????????

?????????????

?????????????

?????????????

?????????????

dhmos-lavreotikis-athlitikes-ekdhlvseis8

dhmos-lavreotikis-athlitikes-ekdhlvseis5

Αρέσει σε %d bloggers: