Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η Ετήσια Μουσικοχορευτική Παράσταση συλλόγου “ΗΓΕΧΟΡΟΣ” Κερατέας

Την Τετάρτη 6 Ιουλίου 2016 πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η 2η Μουσικοχορευτική παράσταση του Πολιτιστικού & Λαογραφικού μας συλλόγου “ΗΓΕΧΟΡΟΣ” Κερατέας, μέσα σε ένα κλίμα γιορτής κι ενθουσιασμού τόσο από τη μεριά των χορευτών όσο και από την ένθερμη συμμετοχή του κόσμου, χαρίζοντάς μας το πιο ζεστό τους χειροκρότημα.

    Οι θεατές παρακολούθησαν χορούς από διαφορετικές γωνιές της Ελλάδας, απ’ τη Θράκη ως τη Σαλαμίνα κι απ’ την Κρήτη ως την Αρκαδία,κάνοντας έτσι ένα ταξίδι στο χρόνο μέσα απ’ τους δρόμους της παράδοσης. Ξεχωριστή θέση στην παράσταση είχαν οι μικροί χορευτές του συλλόγου και το τμήμα προσχολικής ηλικίας, οι οποίοι με μεγάλο ενθουσιασμό αλλά και με την αθωότητα που χαρακτηρίζει την ηλικία τους, χόρεψαν στους ρυθμούς της παράδοσης και παρουσίασαν στο κοινό δρώμενα από περιοχές της χώρας μας.

 Θα θέλαμε κλείνοντας να ευχαριστήσουμε από καρδιάς όλους όσοι συνέβαλαν στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης, τον δάσκαλο του συλλόγου Νίκο Στεργίου, και τους χορευτές για την άρτια παράσταση που παρουσίασαν καθώς και τους γονείς των μικρών μας πρωταγωνιστών που μας εμπιστεύτηκαν για άλλη μια χρονιά. Το Ν.Π.Δ.Δ. ΘΟΡΙΚΟΣ και τη Χρυσή τομή για την σημαντική βοήθεια που μας παρείχαν, τους χορηγούς χωρίς την πολύτιμη βοήθεια των οποίων δε θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί η παράσταση καθώς και τους εθελοντές και φίλους του συλλόγου για το χρόνο και τον κόπο που διέθεσαν.

    Το βεστιάριο Κατερίνα Βάλβη, Νίκη Αγιαζματζή και το Εργαστήρι Παραδοσιακών Φορεσιών Άγγελος Θεοδοσίου, Νίκος Σωτηρίου για την άψογη συνεργασία. Τους μουσικούς μας Θοδωρή Τασούλα, Ιωάννη Παυλόπουλο, Κώστα Παπαπροκοπίου, Γιάννη Γευγελή, Φώτη Βελισσαρόπουλο, Κώστα Φόρτσα, Αέξη Αλεβιζάκη και Αντρέα Αρβανίτη, καθώς και τον δάσκαλό μας στο παραδοσιακό τραγούδι Παναγιώτη Λάλεζα.

    Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστούμε στους θεατές που με την παρουσία τους και την ενθουσιώδη υποδοχή που επιφύλαξαν, έδωσαν δύναμη και ώθηση στον “Ηγέχορο” να συνεχίσει με ακόμα μεγαλύτερη όρεξη, μεράκι και αγάπη για την παράδοση και την ιστορία του τόπου μας.

     Σας ευχόμαστε Καλό Καλοκαίρι και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το Σεπτέμβρη!

 hxegoros-keratea-ekdhlvsh1

hxegoros-keratea-ekdhlvsh3

Αρέσει σε %d bloggers: