Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
Lavriaki.gr
Νέα ΕποχήΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Κώστας Λεβαντής: “Κύριε Λουκά, σοβαρευτείτε και μαζευτείτε!”

Με την απάντηση του στην ανακοίνωση μας για τη Μελέτη του Οδικού Αξονα Σταυρού – Λαυρίου, ο “παντογνώστης” κ. Λουκάς έφτασε στα όρια της πολιτικής αλητείας, ξεπερνώντας για μια ακόμη φορά τον εαυτό του.

Αντί να απαντήσει στο ερώτημα μας γιατί επί 5 μήνες έκρυβε από το Δημοτικό Συμβούλιο και τους πολίτες την ύπαρξη της Μελέτης του Τμήματος Μαρκοπούλου – Λαυρίου του Οδικού Άξονα Σταυρού – Λαυρίου που αφορά κυρίως την περιοχή της Κερατέας και είναι κρίσιμη και καθοριστική για το μέλλον και την επιβίωσή της, καταφέρεται εναντίον μας με απαράδεκτους χαρακτηρισμούς και χυδαιότητες
Ακολουθεί για άλλη μια φορά την πάγια τακτική του να μετατρέπεται σε υβριστή, ψεύτη και συκοφάντη όταν τον πιάνεις στα πράσα.

Ενοχλήθηκε, προφανώς, με την παρουσία μας στο Περιφερειακό Συμβούλιο την Πέμπτη 7 Ιουλίου, όπου πετύχαμε να αναβληθεί η συζήτηση παρά τις αντιρρήσεις του, με τον εξαναγκασμό του να φέρει έστω και τώρα το θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο και το γεγονός ότι αποκαλύψαμε στους πολίτες τις προθέσεις του. Γιατί δεν τον αφήσαμε να αποφασίσει μόνος του για το μέλλονόλων μας.

Ο “παντογνώστης” κ. Λουκάς δεν υπολογίζει και δεν σέβεται το Δημοτικό Συμβούλιο. Απαξιώνει ακόμη  και τα μέλη της παράταξής του με την συμπεριφορά του. Φέρεται αυταρχικά προς όλους, αρνούμενος να υλοποιήσει αποφάσεις και δεν ενημερώνει τους Δημοτικούς Συμβούλους.
Ασχολείται με μεγαλεπήβολες δήθεν αναπτυξιακές προσπάθειες σε συνεργασία με “επενδυτές”, όπως έκανε και στο παρελθόν, και “σχέδια” που και πάλι θα αποδειχτούν “φούσκες” και απαξιώνει συνεχώς την καθημερινή λειτουργία του Δήμου εξαναγκάζοντας υπαλλήλους σε παραιτήσεις.

Δηλώνουμε με πλήρη γνώση και ευθύνη, ότι ο κ. Λουκάς είναι επικίνδυνος για την Λαυρεωτική και ιδιαίτερα για την Κερατέα, που κατάφερε ήδη να υποβιβάσει σε οικισμό του Δήμου.
Για το θέμα της Μελέτης θα τα πούμε αναλυτικά στο Δημοτικό Συμβούλιο την Τρίτη 12 Ιουλίου και  μετά από αυτό, γιατί ο “παντογνώστης” ξεπέρασε με την συμπεριφορά του κάθε όριο.

Ο Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης

«Νέα Εποχή»

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΛΕΒΑΝΤΗΣ