Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
Lavriaki.gr
ΛαυρεωτικήΣύλλογοιΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Συλλογή παλαιών φωτογραφιών της περιοχής από τον Εξωραιστικό Σύλλογο Περιγιάλι Λαυρεωτικής

Στα πλαίσια των προετοιμασιών για κάτι καινούριο που ετοιμάζει ο Σύλλογός μας, χρειαζόμαστε την πολύτιμη βοήθεια όλων σας.

Πιο συγκεκριμένα χρειαζόμαστε ΠΑΛΙΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ (δεκαετίες ’70, ’80, ’90) από την περιοχή μας όπου μπορεί να απεικονίζεται τοπίο, κάποια εκδήλωση, χορός ή συναυλία, κάποιες δράσεις ή δραστηριότητες της εποχής. Μπορεί ακόμα να μην είναι φωτογραφία αλλά κάποια αφίσα ή πρόσκληση με εκδήλωση της εποχής.

Ψάξτε λοιπόν καλά-καλά τα αρχεία σας για να ανακαλύψουμε τους κρυμμένους θησαυρούς και να ξεσκονίσουμε τις αναμνήσεις μας, όπως στις φωτογραφίες που δημοσιεύουμε (από τις πρώτες λειτουργίες του Προφήτη Ηλία στο αρχικό στάδιο της δόμησής του, παλιά φωτογραφία από τη παραλία Ντελένια, φυλλάδιο από το θρυλικό club KOKAI, συμμετοχή στις διαδηλώσεις κατά της χωματερής, έργα ύδρευσης στο Περιγιάλι).

Όλες οι φωτογραφίες σας θα σκαναριστούν και θα σας επιστραφούν στη κατάσταση που θα μας τις παραδώσετε, αλλά και σε ηλεκτρονική μορφή για να τα έχετε στο προσωπικό σας αρχείο.

Τα περιμένουμε στα γραφεία του Συλλόγου κάθε Κυριακή 10-12 το πρωί. Αν κάποιος τα έχει ήδη σε ψηφιακή μορφή, μπορεί να μας τα στείλει στο email του Συλλόγου sullogos.perigiali@gmail.com