Κεντρικός Ομιλητής στο Εθνικό Κέντρο Δημόσιας Διοίκησης ο Δήμαρχος Λαυρεωτικής Δημήτρης Λουκάς

Στην ημερίδα του Εθνικού Κέντρου Δημόσιας Διοίκησης  με θέμα την «Οργάνωση υπηρεσιών και αναπτυξιακή πολιτική των ΟΤΑ», που έγινε τη Δευτέρα 11 Ιουλίου 2016, βρέθηκε ο Δήμαρχος Λαυρεωτικής Δημήτρης Λουκάς, με αιρετούς και στελέχη του Δήμου.
Η εκδήλωση του Ε.Κ.Δ.Δ. απευθυνόταν στους αιρετούς και τα στελέχη των υπηρεσιών των Δήμων της Αττικής στο πλαίσιο της κατάρτισης των στελεχών της δημόσιας διοίκησης και της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Ο Δήμαρχος ήταν κεντρικός ομιλητής σε θέματα Οργάνωσης Υπηρεσιών και Καινοτομία στη Διαχείριση Πρασίνου. Στην ομιλία του, τόνισε την ανάγκη να λειτουργούν οι υπηρεσίες όσο το δυνατόν πιο αποδοτικά και υποστηρικτικά στην αναπτυξιακή τροχιά του Δήμου, ενώ παράλληλα ακολουθείται ένα σύστημα οικονομικής διαχείρισης τέτοιο, που να εστιάζει εξορθολογισμό της οικονομικής διαχείρισης του Δήμου.
Σχετικά με τη διαχείριση του Πρασίνου στην παρουσίασή του ανέφερε τα εξής:
«Στο Δήμο Λαυρεωτικής κάνουμε άρτια διαχείριση των προϊόντων πρασίνου, με τον τεμαχισμό τους από ειδικά μηχανήματα. Εξοικονομούμε έτσι, εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ που πληρώνουμε στο ΕΔΣΝΑ και είμαστε τελευταίοι στη λίστα πληρωμής των Δήμων».

Στην Ημερίδα του Ε.Κ.Δ.Δ. παρόντες και ομιλητές ήταν επίσης η Περιφερειάρχης Ρένα Δούρου  Αν. Υπουργός Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλειας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης Θεανώ Φωτίου, ο Υφ. Εσωτεικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης Ιωάννης Μπαλάφας και ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης του Υπ. Εσωτερικών κ. Πουλάκης.

loukas-omilia-ekdd1

loukas-omilia-ekdd2

Αρέσει σε %d bloggers: