Ένωση Θηραίων Λαυρεωτικής ‘’Η Αγία Ειρήνη’’: Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία για 6η συνεχή χρονιά η γιορτή της φάβας

ΣΥΛΛΟΓΟΣ - ΕΝΩΣΗ ΘΗΡΑΙΩΝ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ

Η Ένωση Θηραίων Λαυρεωτικής, Μεσογαίας Αττικής ‘’Η Αγία Ειρήνη’’ σας ενημερώνει πως πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία για 6η συνεχή χρονιά η γιορτή της φάβας, το Σάββατο 16 Ιουλίου 2016.

Τα χορευτικά τμήματα ξεκίνησαν από τα γραφεία του συλλόγου μας, (Νικ. Συρίγου 55) και με τη συνοδεία του βιολιού- λαούτου και της εκπληκτικής φωνής της κα. Παραβάλου Κατερίνας, τραγουδώντας καντάδες, κατέληξαν στη πλατεία Ηρώων Λαυρίου, όπου περίμενε πλήθος κόσμου. Η εκδήλωση ξεκίνησε με το παιδικό χορευτικό τμήμα, συνεχίστηκε με το ανεξάρτητο τμήμα και ολοκληρώθηκε με το τμήμα των εκδηλώσεων.

Όλοι τους χόρεψαν με κέφι και χαμόγελο νησιώτικους χορούς. Με το πέρας της παρουσίασης των χορευτικών τμημάτων, ο κόσμος είχε την ευκαιρία να γευτεί τη παραδοσιακή φάβα Σαντορίνης , η οποία το πρωί της ίδιας μέρας είχε μαγειρευτεί στα γραφεία του συλλόγου μας. Φάβα, κρασί και πολύς χορός αποτέλεσαν τα στοιχεία της πιο πετυχημένης εκδήλωσης της Ένωσης Θηραίων Λαυρεωτικής για το κλείσιμο της χορευτικής μας χρονιάς.

Να ευχαριστήσουμε από καρδιάς όσους συντέλεσαν στην υλοποίηση αυτής της εκδήλωσης. Το μάγειρα μας κο. Συρίγο Γιάννη και όσους ακόμη βοήθησαν στο μαγείρεμα και στο σερβίρισμα του φάβας.
Ακόμη, όσα μέλη βοήθησαν και συνεχίζουν να βοηθούν σε κάθε μας εκδήλωση.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ορχήστρα μας, Βαγγέλη Βλαστάρη, Σταμάτη Βλαστάρη & Δημήτρη Λεβαντή καθώς και στη Κατερίνα Παραβάλου.

Με εκτίμηση εκ του Δ.Σ

Αρέσει σε %d bloggers: