Εξαιρετικές οι εντυπώσεις των Γάλλων ταξιδιωτικών συντακτών από την ξενάγησή τους στην παράκτια ζώνη των Νοτίων Προαστίων της Αττικής έως και το Σούνιο

Τη παράκτια ζώνη των Νοτίων Προαστίων της Αττικής, έως και το Σούνιο είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν 5 Γάλλοι ταξιδιωτικοί συντάκτες, με πρωτοβουλία της Περιφέρειας Αττικής.

Πιο συγκεκριμένα η Περιφέρεια Αττικής, στο πλαίσιο υλοποίησης των δράσεων Τουριστικής Προβολής σε συνεργασία με το Γραφείο ΕΟΤ Γαλλίας, προσέφερε ολιγόωρη φιλοξενία 5 Γάλλων ταξιδιωτικών συντακτών σε ηλεκτρονικά μέσα (blogger), την Πέμπτη 28/07/2016.

Η Δ/νση Τουρισμού της Περιφέρειας Αττικής, εκπροσωπούμενη από τις υπαλλήλους και Μομφεράτου Μυρτώ και κα Παντελούς Μαρία, συνόδευσε τους 5 bloggers και την εκπρόσωπο του ΕΟΤ Γαλλίας, κα Naya Χρονοπούλου σε μία οδική παρουσίαση στην παράκτια ζώνη των Νοτίων Προαστίων της Αττικής, έως και το Σούνιο. Στην διαδρομή έγινε αναφορά στις θαλάσσιες δραστηριότητες και σπορ, στις μαρίνες, στις ξενοδοχειακές υποδομές και στην άμεση προσβασιμότητα των νησιών του Σαρωνικού.

Το δρομολόγιο-περιήγηση περιλάμβανε σύντομη ξενάγηση, επίσκεψη και φωτογράφιση στον αρχαιολογικό χώρο του Ναού του Ποσειδώνος στο Σούνιο, που άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις στους νεαρούς δημοσιογράφους, τόσο ως ιστορικό – πολιτιστικό μνημείο του Ελληνισμού, όσο και ως σύμβολο του θαλάσσιου αττικού τοπίου.

Οι bloggers είχαν επίσης μια σύντομη φιλοξενία και από γνωστό παραλιακό ξενοδοχείο, δείχνοντας ενθουσιασμό με την ανθρώπινη παρουσία και τα υψηλά standard των χώρων φιλοξενίας. Είχαν επίσης την ευκαιρία να συνομιλήσουν με υψηλόβαθμα στελέχη του ξενοδοχειακού συγκροτήματος και να ενημερωθούν για τις παροχές και τις τουριστικές υποδομές της ευρύτερης περιοχής.

Οι επισκέπτες έμειναν ευχαριστημένοι και στο τέλος της επίσκεψης τους προσφέρθηκαν αναμνηστικά δώρα και το ψηφιακό προωθητικό υλικό της Περιφέρειας Αττικής.

Η Δ/νση Τουρισμού της Περιφέρειας Αττικής θα βρίσκεται σε επικοινωνία με το Γραφείο ΕΟΤ Γαλλίας για την παρακολούθηση των επικοινωνιακών αποτελεσμάτων της δράσης αυτής.

Attica-pat-Gnto-Naya-34_n Attica-pat-Gnto-Naya-58_n

Attica-pat-Gnto-Naya-79_n Attica-pat-Gnto-Naya-9_n

Attica-pat-Gnto-Naya-51_n

Attica-pat-Gnto-Naya-8_n

http://news.travelling.gr

Αρέσει σε %d bloggers: