Στην κεντρική εκδήλωση της Ομοσπονδίας Προσφυγικών Σωματείων Ελλάδος ο Σύλλογος Μικρασιατών Λαύριου

Στην κεντρική εκδήλωση της Ομοσπονδίας  Προσφυγικών Σωματείων Ελλάδος (ΟΠΣΕ) στην Μητρόπολη Αθηνών και στην καταθεση στεφάνου στο Σύνταγμα, παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, ιδιαίτερη αίσθηση έκανε η συμμετοχή αντιπροσωπειών από Συλλόγους εκτός Αθήνας.

Την επαρχία  με πολυπληθή  αντιπροσωπεία με λάβαρα και ενδυμασίες,  εκπροσώπησαν με επιτυχία όπως κάθε χρόνο, ο Σύλλογος Μικρασιατών Ελευσίνας, με την πρόεδρο Γιωργία Γιατζόγλου και μελη του ΔΣ, ο Σύνδεσμος Μικρασιατών Κωνσταντινουπολιτών Λαυρεωτικής επίσης με τον πρόεδρο Μίμη Δεληγιάννη και μέλη του ΔΣ και για πρώτη φορά το νέο μέλος της Ομοσπονδίας, το Πολιτιστικό Εργαστήρι Νέας Αρτάκης Παναγία Φανερωμένη.

Το Εργατήρι Πολιτισμού Νέας Αρτάκης Παναγίας Φανερωμένη, εκπροσώπησε επάξια τους Μικρασιάτες της Εύβοιας στο Σύνταγμα και πρόσφατα ο δραστήριος Σύλλογος, την ΟΠΣΕ στη 12η Μικρασιατική Συνάντηση στο Ασπρο Χωριό της Πάρου.

Συγχαρητήρια στους Συλλόγους για την συμμετοχή τους και του χρόνου περισσότεροι και από άλλες κοντινές περιοχές της Αττικής.

http://mikrasiatis.gr

dsc_0077

dsc_0078

dsc_0155

dsc_0163

Αρέσει σε %d bloggers: