Πέμπτη, 28 Σεπτεμβρίου, 2023
Lavriaki.gr
Δήμος ΛαυρεωτικήςΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Δήμος Λαυρεωτικής: Περιοδεία του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης κ. Μητσοτάκη στο Δήμο μας

Περιοδεία στο Δήμο Λαυρεωτικής πραγματοποίησε σήμερα ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης και Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, συνοδευόμενος από τους βουλευτές της Περιφέρειας Αττικής κ. Μαρτίνου Γεωργία, Βλάχο Γιώργο, Βορίδη Μάκη και Μπούρα Αθανάσιο.

Πρώτος σταθμός της περιοδείας του το Δημαρχείο, όπου πραγματοποιήθηκε συνάντηση με το Δήμαρχο Λαυρεωτικής, Δημήτρη Λουκά, παρουσία κοινού, στη διάρκεια της οποίας συζητήθηκαν  τόσο τα μείζονα ζητήματα που απασχολούν την τοπική κοινωνία, όσο όμως και οι μεγάλες δυνατότητες ανάπτυξης της ευρύτερης περιοχής της Δήμου μας.

Ο κ. Μητσοτάκης επισκέφτηκε τον Οργανισμό Λιμένος Λαυρίου όπου συναντήθηκε με τον πρόεδρό του κ. Εμμανουήλ Μαραγκουδάκη και ενημερώθηκε για την ανάγκη να συνδεθεί το λιμάνι με την Αττική οδό και τον προαστιακό.

Στη συνέχεια ο κ. Μητσοτάκης επισκέφτηκε το σταθμό επιβίβασης και ελέγχου επιβατών στο λιμάνι του Λαυρίου, ενώ η περιοδεία έκλεισε με την επίσκεψή του στο Βιομηχανικό Πάρκο (ΒΙΟΠΑ) Κερατέας, όπου συναντήθηκε με το Διοικητικό Συμβούλιο, το οποίο τον ενημέρωσε για θέματα που απασχολούν τους επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται εντός του.

Στις δηλώσεις του ο κ.  Μητσοτάκης υπογράμμισε την μεγάλη δυνατότητα που έχει το Λαύριο να γίνει το δεύτερο ουσιαστικό λιμάνι της Αττικής. Ένα σύνθετο λιμάνι το οποίο θα συνδυάζει κρουαζιέρα, εμπορικές χρήσεις, καθώς και χρήσεις ακτοπλοΐας και yachting.

Ο Δήμαρχος Δημήτρης Λουκάς τόνισε ότι κρίσιμη εξέλιξη  στο προσεχές χρονικό είναι η ολοκλήρωση των έργων υποδομής, καθώς και την επιτάχυνση των διαδικασιών για τον προαστιακό και την επέκταση της Αττικής οδού, έργα που θα καταστήσουν το Δήμο μας προσβάσιμο και πλήρως λειτουργικό.
Τέλος, δήλωσε την ικανοποίησή του για την επιλογή του Δήμου Λαυρεωτικής ως πρώτου σταθμού στην περιοδεία του κ. Μητσοτάκη.

Από το Γραφείο Τύπου & Επικοινωνίας

mhtsotakhs-periodeia-lavrio3

mhtsotakhs-periodeia-lavrio2

mhtsotakhs-periodeia-lavrio1

Αρέσει σε %d bloggers: