Δήμος Λαυρεωτικής: Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθη ο αγώνας “PoseidonChallenge” – ΦΩΤΟΣ

Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθη ο 1ος Ημι-Μαραθώνιος αγώνας δρόμου «PoseidonChallenge» την Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2016, σε μια από τις πιο όμορφες διαδρομές της Ελλάδας με εκκίνηση από το CapeSounio, πέρασμα από το αρχαίο Θέατρο του Θορικού και τερματισμό μπροστά από το Δημαρχείο Λαυρίου στο λιμάνι.

Ο αγώνας, που διοργανώθηκε από το Α.Σ. Ποσειδών και  ο οποίος διεξήχθη υπό την αιγίδα του Δήμου Λαυρεωτικής, του Υπουργείου Οικονομίας, Ανάπτυξης & Τουρισμού, της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και της Περιφέρειας Αττικής, είχε πάνω από 420 συμμετοχές, ενώ εγγεγραμμένοι ήταν αθλητές από 24 χώρες. Το PoseidonChallenge φέτος είχε 3 διαδρομές: τον ημιμαραθώνιο 21,1km , τον αγώνα 10 km και το FunRun των 2km για τα μικρά παιδιά και τους γονείς.

Την εκκίνηση στον αγώνα για τα 10 χιλιόμετρα έδωσε ο Δήμαρχος Λαυρεωτικής Δημήτρης Λουκάς, ενώ μετάλλια στους πρώτους απένειμαν και η Υπουργός Τουρισμού κ. Κουντουρά και ο Γ.Γ. Αθλητισμού κ. Συνοδινός.

Ο Δήμαρχος στο τέλος των απονομών δήλωσε τα εξής: «Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές που έλαβαν μέρος στο Poseidon Challenge! Νιώθω ιδιαίτερα περήφανος που οι δύο πρώτοι νικητές και στις 2 κατηγορίες είναι από το Δήμο Λαυρεωτικής. Ο Δήμος μας έλαβε τα εύσημα τόσο από τους αθλητές όσο και από τους επίσημους προσκεκλημένους για την άριστη διοργάνωση. Και του χρόνου με ακόμα περισσότερες συμμετοχές!»

poseidon-challenge-lavreotiki2

poseidon-challenge-lavreotiki3

poseidon-challenge-lavreotiki1

poseidon-challenge-lavreotiki4

dhmarxeio-lavriou2


Ευχαριστήριο Δήμου Λαυρεωτικής στο Ψητοπωλείο «Βαμβακούσης»

bambakoushs-lavrioΟ Δήμος Λαυρεωτικής ευχαριστεί θερμά το Ψητοπωλείο «Βαμβακούσης» για τη στήριξή του στον αγώνα δρόμου PoseidonChallenge την Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2016, με τη χορηγία του σε 300 σουβλάκια, ως γεύμα αποκατάστασης των αθλητών.

Τέτοιες ευγενικές χειρονομίες από πλευράς επιχειρήσεων, που δραστηριοποιούνται στο Δήμο μας, ενισχύουν οικονομικά τις προσπάθειες της Τοπικής Αυτοδιοίκησης για τη διεξαγωγή άρτιων εκδηλώσεων στην περιοχή.

Αρέσει σε %d bloggers: