Παρασκευή, 19 Ιουλίου, 2024
Lavriaki.gr
ΛαυρεωτικήΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Ομοσπονδία Οικιστών Λαυρεωτικής: Λύνεται το εξ αδιαιρέτου

Μετά από πολλές επισκέψεις στο ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ και σε συνεργασία με τους επιστημονικούς συνεργάτες του ΥΠΕΚΑ καθώς επίσης με τους Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ κκ. Σκουρολιάκο Πάνο, Δέδε Γιάννη, Πάντζα Γιώργο και τον Βουλευτή των ΑΝ.ΕΛ κ. Κατσίκη Κώστα και του ιδίου του Υπουργού Τσιρώνη Γιάννη καταλήγουμε ότι βλέπουν θετικά το θέμα του εξ’ αδιαιρέτου.

      Κατά την τελευταία συνάντηση με τον υπεύθυνο για τα Πολεοδομικά κ. Δημαρά Γιώργο και μετά από ενοχλήσεις επί μακρόν στο Γραφείο του Πρωθυπουργού του κ. Σκούτα Παναγιώτη επικουρούμενοι από τους αμισθί συνεργάτες του κ. Γιώργου Κυριακού και της Ομοσπονδίας παρευρέθησαν στη συνάντηση ο κ. Μαρκάτος Δημήτρης δικηγόρος στην Δικηγορική Εταιρία Αθηνών, ο κ. Πατσουμάς Γιώργος Πολιτικός Μηχανικός δώσαμε το ΣΧΕΔΙΟ 1 (27/09/2016, προτεινόμενο κείμενο αρθρ. 82 του ανακτηθέντος προς διαβούλευση Νομοσχεδίου, για την Προστασία του Περιβάλλοντος).

   Πιστεύουμε ότι το κλίμα είναι θετικό και η Κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να τελειώσει το θέμα του εξ’ αδιαιρέτου απελευθερώνοντας 1.256.000 ιδιόκτητες που οι προηγούμενες κυβερνήσεις τους είχαν εγκλωβίσει ώστε να μπορούν να μεταβιβάζουν τις περιουσίες τους στα παιδιά τους ή να τις πουλήσουν.

Υπεύθυνος για τα ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ και το ΘΕΜΑ ΕΞ’ ΑΔΙΑΙΡΕΤΟΥ ο κ. Κυριακού Γιώργος.