Χάθηκε φωτογραφική μηχανή Panasonic Lumix TZ70 με περιεχόμενο μεγάλης συναισθηματικής αξίας στο κέντρο της Πλατείας Λαυρίου

Χάθηκε φωτογραφική μηχανή Panasonic Lumix TZ70 στην πλατεία του Λαυρίου για την οποία ο κάτοχός της δίνει αμοιβή. Πρόκειται για ένα 65χρονο ζευγάρι από την Κύπρο, το οποίο μετά από ένα οδικό ταξίδι 36 ημερών, διανύοντας συνολικά 6.760χλμ., ξεκινώντας από Λονδίνο και με ενδιάμεσους σταθμούς Γαλλία, Βέλγιο, Ολλανδία, Γερμανία και Ιταλία, είχε σαν τελικό προορισμό την Ελλάδα και τις τελευταίες τρεις ημέρες το Λαύριο πριν επιστρέψει στην Κύπρο.

Η κάρτα SD της μηχανής έχει πάνω από 2.500 φωτογραφίες που αφορούν το οδοιπορικό τους αυτό, που εκτός από τα μέρη που είδαν συνάντησαν και φίλους που πέρασαν μαζί τους όμορφες στιγμές.
Και οι δύο αυτοί άνθρωποι πραγματοποίησαν αυτό το όνειρό τους μετά από σοβαρά προβλήματα υγείας που κατάφεραν να ξεπεράσουν.

Μετά από δείπνο που είχαν λοιπόν με ένα φιλικό τους ζευγάρι στη πλατεία μας, φεύγοντας αντιλήφθηκαν ότι έπεσε ή ξέχασαν τη μηχανή.
Γύρισαν σε 30′ αλλά δυστυχώς δεν τη βρήκαν. Βρίσκονται ήδη στην Κύπρο και μέσω διαδικτύου βρήκαν την ΕΣ ΛΑΥΡΙΟΝ στην οποία έστειλαν ένα πραγματικά συγκινητικό e-mail.

Δεν τους ενδιαφέρει η φωτογραφική μηχανή, δίνουν όμως αμοιβή σε όποιον τους προσκομίσει την κάρτα μνήμης.
Όποιος γνωρίζει κάτι σχετικό ας βοηθήσει την κ. Yianoula και τον κ. Alan που σε λίγες μέρες έχει γενέθλια και εύχεται αυτό να είναι το δώρο του!

Όποιος βρει κάτι, ας στείλει email στα info@lavriaki.gr ή lavriaki.gr@gmail.com

Αρέσει σε %d bloggers: