Γιαννακόπουλος: «Να δείξουμε τις πραγματικές μας δυνατότητες»

Ο άσος του Λαυρίου, έγραψε χαρακτηριστικά στο μπλογκ που διατηρεί στο esake.gr:

«Η αναμέτρηση με την ΑΕΚ φανέρωσε όλες τις αδυναμίες που έχουμε ως ομάδα. Κι αυτό ήταν το μόνο θετικό από το συγκεκριμένο ματς. Να είστε σίγουροι όμως ότι δεν είμαστε τόσο κακοί όσο δείξαμε στο ΟΑΚΑ. Νομίζω ότι αδικήσαμε την ομάδα και τους εαυτούς μας.

Πεισμώσαμε από την κάκιστη εμφάνιση και δουλέψαμε πολύ σκληρά ώστε να δείξουμε σε όλο τον κόσμο τις πραγματικές μας δυνατότητες. Κι αυτό θα γίνει κόντρα στα Τρίκαλα. Δεν υπάρχει δεύτερη σκέψη για μας. Μόνο νίκη. Ξέρουμε ότι οι αντίπαλοι μας έχουν τον ίδιο στόχο με εμάς οπότε δεν είμαστε απλά αποφασισμένοι αλλά κάτι περισσότερο για να πάρουμε το παιχνίδι και να πετύχουμε τη δεύτερη νίκη μας στο φετινό πρωτάθλημα.

Κλειδί στις αναμετρήσεις στο γήπεδο μας είναι ο ρυθμός. Θέλουμε λοιπόν να πιέσουμε στην άμυνα και να τρέξουμε στον αιφνιδιασμό. Για να συμβεί αυτό πρέπει να μας βοηθήσει και ο κόσμος μας! Κι είμαι σίγουρος ότι θα το κάνει… Οι φίλαθλοι μας δημιουργούν πολύ μπασκετική ατμόσφαιρα και δίνουν στην ομάδα ώθηση

Θέλουμε να μας βοηθούν κυρίως στις δύσκολες στιγμές ενός ματς, με τη φωνή και το χειροκρότημα τους! Δεν χρειάζεται να λέμε πολλά… Όλοι αύριο στο Κλειστό για να πάρουμε τη δεύτερη νίκη μας και να την πανηγυρίσουμε: Ομάδα και κόσμος ένα»!

https://www.superbasket.gr

Αρέσει σε %d bloggers: