Τρίτη, 28 Μαΐου, 2024
Lavriaki.gr
ΛαύριοΝΠΔΔ ΚέφαλοςΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Εκδρομή του Κ.Α.Π.Η. Λαυρίου στην Ρόδο – ΦΩΤΟΣ

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η εκδρομή του Κ.Α.Π.Η. Λαυρίου, στο όμορφο νησί της Ρόδου. Τα μέλη, ξεναγήθηκαν στην παλαιά πόλη και στο παλάτι των ιπποτών. Επισκέφτηκαν την Φιλέρημο, περιπλανήθηκαν στην κοιλάδα των πεταλούδων, ανέβηκαν το στενό μονοπάτι που οδηγεί στις επτά πηγές, θαύμασαν τα λουτρά της Καλλιθέας, όπου έχει γίνει αναπαλαίωση και αποτελούν ένα κόσμημα για το νησί. Στην συνέχεια περπάτησαν στα στενά σοκάκια του οικισμού ενώ οι πιο τολμηροί ανέβηκαν στην ακρόπολη της Λίνδου. Κατά την διάρκεια δε του προσκυνήματος στην Παναγία Τσαμπίκα τελέστηκε παράκληση υπέρ υγείας των μελών μας.

Ξεχωριστή εμπειρία για τα μέλη μας αποτέλεσε η επίσκεψη στο πανέμορφο νησί της Σύμης και το προσκύνημα στην Ιερά μονή του Αρχαγγέλου Μιχαήλ του Πανορμίτη. Το καθιερωμένο γλέντι, έγινε σε κέντρο με ζωντανή μουσική, φαγητό και κρασάκι, όπου όλοι διασκεδάσαμε και χορέψαμε.

Τα μέλη ευχαριστούν το Ν.Π.Δ.Δ. ΚΕΦΑΛΟΣ για την οργάνωση και χρηματοδότηση της εκδρομής, καθώς επίσης και τον κο. Αθανάσιο Μαρτίνο για την ευγενική του χορηγία.

kaph-lavriou-rodos3

kaph-lavriou-rodos2

kaph-lavriou-rodos1

kaph-lavriou-rodos5

kaph-lavriou-rodos4