Φιλοζωικό Σωματείο Πρόκρις: O “Eυτύχης” χρειάζεται την βοήθεια μας

O Eυτύχης που την ημέρα της εθνικής μας επετείου του ΟΧΙ είχε εξαφανισθεί με μαγικό τρόπο, γιατί μάλλον κάποιους ενοχλούσε, ένας αδέσποτος σκύλος που πολλοί άνθρωποι πρέπει να διδαχθούν από εκείνον τι σημαίνει σεβασμός, αγάπη, και πίστη, εμφανίστηκε πάλι στα γνωστά του σημεία!

Οι κάτοικοι της Κερατεας ενδιαφερθηκαν για εκείνον και κοινοποίησαν την απουσία του και όλοι λίγο πολύ ενημέρωσαν για την παρουσία του!
Απευθυνομαστε σε σας του γονείς και τους δάσκαλους! Κάθε χρόνο ο Ευτυχης που λατρεύει τα παιδιά σας και είναι ο σύνοδος τους στο σχολείο και στις βόλτες τους, που πότε δεν θα άφηνε κανέναν να τα πειράξει κάποια απ τα παιδιά σας έτσι για πλάκα κι από έλλειψη σεβασμού και παιδείας τα προηγούμενα χρόνια έγραφε συνθήματα στη πλάτη του ζώου. Αυτόν τον καιρό έχουν κολλήσει στο κορμάκι του άμοιρου του ζώου τσίχλες, οι οποίες δεν βγαίνουν όσο κι αν προσπαθούμε να τις βγάλουμε με αποτέλεσμα να του κάνουν πληγές!

Ενημερώστε τα παιδιά σας, ότι τις τσίχλες τις πετάμε στα σκουπίδια όταν σταματάμε να τις θέλουμε, ούτε καν στον δρόμο!

Η δεύτερη ενημέρωση μας είναι ότι ο Ευτυχης ο σκύλος σύμβολο αυτής της πόλης μας, ο μαχητής, ο φύλακας των παιδιών που κάποτε κάποιοι βρήκαν στο Οβριοκαστρο και του έδωσαν το όνομα ενός αστυνομικού τον καιρό των μπλόκων πριν 6 χρόνια που τον τάισαν και του πρόσφεραν καταφύγιο και ήταν στο πλευρό όλων εμάς των εξεγερμένων στις διαδηλώσεις μας και στις κινητοποιησεις μας έχει πρόβλημα υγείας το οποίο σε λίγο καιρό θα βελτιωθεί με κάποια αντιβίωση που ξεκίνησε η αγωγή από χθες και ένα προβληματάκι με το πόδι του!!

Κάποτε και οι δυνατοί λυγίζουν!!! Και οι μαχητές κουράζονται! Αλλα είμαστε εκεί να τους βοηθήσουμε να σηκωθούν να γίνουν πάλι δυνατοί! Ας του θυμίσουμε ότι δεν είναι μόνος του. Λύγισε για λίγο, είναι φυσιολογικό για έναν αδέσποτο σκύλο και θα πρέπει να είναι αποδεκτό από όλους εμάς!
Ζητάμε την βοήθεια σας σε κουτιά vabramicyn χρειαζόμαστε περίπου 30 κουτιά για να μπορέσει να ολοκληρώσει ο Ευτυχης την θεραπεία του. (Για όσους δεν ξέρουν είναι ένα πολύ φτηνό κόστος των 2.00 ευρώ στα φαρμακεία)

Ας τον σεβαστούμε όπως έχει σεβαστεί τους κατοίκους της Κερατεας κι ας τον βοηθήσουμε!

(Φιλοζωικό σωματείο Κερατέας Προκρις 5172/2008)
697452105

eytyxhs-keratea1

Αρέσει σε %d bloggers: