Γιαννακόπουλος: «Με γεμάτο γήπεδο κόντρα στον ΠΑΟΚ»

«Στο παιχνίδι με το Ρέθυμνο, πιστεύω ότι αδικήσαμε τους εαυτούς μας. Ήμασταν άστοχοι σε κρίσιμα σημεία του αγώνα και ειδικά τις στιγμές που πλησιάσαμε στο σκορ και φτάσαμε σε απόσταση βολής, ουσιαστικά με κάποιες λάθος επιλογές, τους δώσαμε τη νίκη. Παρά το γεγονός ότι σέβομαι απόλυτα το Ρέθυμνο και το θεωρώ πολύ καλή ομάδα, ήταν ευκαιρία για μας να πάρουμε μια νίκη που θα μας έδινε το δικαίωμα να ξεφύγουμε από το γκρουπ που βρίσκεται στις χαμηλές θέσεις της βαθμολογίας. Παρόλα αυτά μια τέτοια ήττα μόνο καταστροφή δεν είναι, ειδικά αν δούμε τα λάθη που κάναμε και δεν τα επαναλάβουμε στο μέλλον.

Τώρα έχουμε μπροστά μας μια μεγάλη μάχη, αυτή με τον ΠΑΟΚ. Οι αντίπαλοι μας είναι σπουδαία ομάδα με εξαιρετικό και πολύπειρο προπονητή. Προέρχονται από σερί νικών και μάλιστα τόσο εντός, όσο και εκτός έδρας. Παίζουν καλό μπάσκετ και ξέρουν να ελέγχουν τον ρυθμό. Αυτό θα είναι και το κλειδί του μεταξύ μας αγώνα. Αν καταφέρουμε να τους τρέξουμε, μέσα στην έδρα μας, με τη βοήθεια του κόσμου μας πιστεύω ότι θα έχουμε τύχη.

Ξέρουμε ότι έχουμε δύσκολη αποστολή και γι’αυτό θέλω να ζητήσω από τον κόσμο να γεμίσει το γήπεδο και να μας βοηθήσει όσο ποτέ! Μόνο με γεμάτο γήπεδο θα έχουμε ελπίδες να διεκδικήσουμε τη νίκη, κόντρα σε έναν τόσο σπουδαίο αντίπαλο».

http://www.gazzetta.gr

Αρέσει σε %d bloggers: