Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
Lavriaki.gr
Δήμος ΛαυρεωτικήςΕκδηλώσειςΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Δημήτρης Λουκάς: Θέλω να ζητήσω ένα μεγάλο “συγγνώμη” εκ μέρους της γενιάς μας (50+ … ) για το ότι φαλκιδεύσαμε τη σημερινή νεολαία μας.

Από τη σελίδα του Δημάρχου Λαυρεωτικής κ. Δημήτρη Λουκά στο Facebook:

Συγχαρητήρια και στα 5 μουσικά σύνολα του Δήμου μας (Ορχήστρα νέων, Παιδική- Νεανική Χορωδία Δήμου Λαυρεωτικής, Δημοτική Φιλαρμονική Λαυρίου, Ανδρική Χορωδία Λαυρίου και Δημοτική Χορωδία Κερατέας),στα παιδιά, στους συντελεστές και στους μαέστρους κ. Ζαρμπ, κ. Λεμπέση και κ. Λαζάρου, που έλαβαν μέρος στην συναυλία για την Επέτειο του Πολυτεχνείου σήμερα στο χώρο του ΕΠΑΛ.

Η επιδρομή σε βάρος των δικαιωμάτων και των λαϊκών κατακτήσεων που συνεχίζεται με στόχο τη διάλυση της Ελληνικής Κοινωνίας, κάνει τώρα περισσότερο επίκαιρο από ποτέ το μήνυμα ότι “το Πολυτεχνείο Ζει”. Το σύνθημα “Ψωμί-Παιδεία-Ελευθερία” είναι η απάντηση που αρμόζει στις πολιτικές λιτότητας που μας έχουν επιβάλει οι Θεσμοί.

Η εξέγερση του Πολυτεχνείου αποτελεί σημείο αναφοράς, ενότητας και αγώνα απέναντι σε κάθε απειλή της δημοκρατίας, της λαϊκής κυριαρχίας και της εθνικής ακεραιότητας της πατρίδας.
Θέλω να ζητήσω ένα μεγάλο “συγγνώμη” εκ μέρους της γενιάς μας (50+ … ) για το ότι φαλκιδεύσαμε τη σημερινή νεολαία μας.

Αύριο η ίδια εκδήλωση θα επαναληφθεί στο Πολιτιστικό Κέντρο Κερατέας.

loukas-polutexneio-lavrio3
loukas-polutexneio-lavrio

loukas-polutexneio-lavrio2

Μια σκέψη για το “Δημήτρης Λουκάς: Θέλω να ζητήσω ένα μεγάλο “συγγνώμη” εκ μέρους της γενιάς μας (50+ … ) για το ότι φαλκιδεύσαμε τη σημερινή νεολαία μας.

  • Εμπρακτη συγγνώμη (και όχι με τα λόγια)
    είναι μόνο η χρηστή άσκηση διοίκησης, η τήρηση των νόμων
    και ο σεβασμός στα δικαιώματα ΟΛΩΝ των πολιτών.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.