Σάββατο, 2 Δεκεμβρίου, 2023
Lavriaki.gr
Εργατοϋπαλληλικό ΚέντροΛαύριοΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Λαυρεωτικής: Συλλυπητήρια για τον απροσδόκητο χαμό της συναδέλφισσας μας Βασιλικής Ναστούλη

Το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Λαυρεωτικής εκφράζει τα πιο θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους της, για τον απροσδόκητο χαμό της συναδέλφισσας μας Βασιλικής Ναστούλη η οποία ήταν ενεργό μέλος του Σωματείου μας, ενώ ήταν και Α’ αναπληρωματικό μέλος της Διοίκησης μας.

Ο άδικος χαμός της συναδέλφισσας Βάσως αφήνει μεγάλο κενό στο Σωματείο μας, μεγάλη πίκρα στις καρδιές μας και ένα πελώριο γιατί, να μας βασανίζει.

Όλοι εμείς στο Σωματείο συναδέλφισσα Βάσω θα σε θυμόμαστε για την καλοσύνη σου, την αγάπη για τους συναδέλφους και την αφοσίωση σου στο στόχο μας για ένα καλύτερο αύριο.

Αγαπημένη μας Βάσω, έφυγες νωρίς από κοντά μας, εμείς όμως δεν θα σε ξεχάσουμε θα είσαι μαζί μας έξω από το εργοστάσιο, στις απεργίες, στα συλλαλητήρια, θα είναι μαζί μας η καλοσύνη σου και η εντιμότητα σου.

Καλό σου ταξίδι…

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Μια σκέψη για το “Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Λαυρεωτικής: Συλλυπητήρια για τον απροσδόκητο χαμό της συναδέλφισσας μας Βασιλικής Ναστούλη

  • Τα θερμά συλληπητήρια στην οικογένειά της. Ήταν ένα πράο και ευγενικό πλάσμα.
    Ένας συμμαθητής της

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Αρέσει σε %d bloggers: