Περιμένει κόσμο στην Αμαλιάδα το Λαύριο
Δύσκολο εκτός έδρας ματς δίνει το Σάββατο (26/11, 17.00) κόντρα στον Κόροιβο το Λαύριο, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Basket League.
Το συγκρότημα του Χρήστου Σερέλη δοκιμάζεται στο κλειστό του Δήμου Ήλιδας, απέναντι στους παίκτες του Ντίνου Καλαμπάκου, και στη δύσκολη αποστολή που έχει να φέρει εις πέρας θα ήθελε να έχει στο πλευρό του και τον κόσμο του.
Μάλιστα, οι διοικούντες την ΚΑΕ εξέδωσαν και ανακοίνωση-κάλεσμα στους φιλάθλους να δώσουν το παρών στην ηλειακή πόλη, για να στηρίξουν με τη φωνή τους την αγαπημένη τους ομάδα.
Η ανακοίνωση:
«Το Σάββατο 26 Νοεμβρίου στις 5 μ.μ. η ομάδα μας αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Κόροιβο Αμαλιάδας για την 8η αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League. Η ομάδα μας χρειάζεται τη στήριξη και τη φωνή των φιλάθλων της! Σας περιμένουμε όλους στο ΔΚΓ Ήλιδας στην Αμαλιάδα να στηρίξουμε την προσπάθεια της ομάδας μας για την πρώτη εκτός έδρας νίκη!#Lavrio_DHI_BC #ΚΑΕΛΑΥΡΙΟ_DHI».