Κάλεσμα Δημάρχου Δημήτρη Λουκά για ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου τις μέρες των εορτών

«Γνωρίζουμε όλοι ότι οι εποχές είναι χαλεπές. Στα πλαίσια λοιπόν της κοινωνικής πολιτικής του Δήμου μας, μέσα σε ένα γκρίζο κοινωνικά και οικονομικά περιβάλλον, θεωρούμε μείζονος σημασίας τη στήριξη των οικονομικά αδυνάτων οικογενειών και των οικογενειών που βιώνουν τον κοινωνικό αποκλεισμό.

Ο Δήμος Λαυρεωτικής, έγκαιρα στόχευσε στην δημιουργία και τη λειτουργία Κοινωνικού Παντοπωλείου,  για την προστασία όλων όσων πλήττονται από τις δυσμενείς συγκυρίες.

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου μας, που σταθερά χρηματοδοτεί ο Δήμος με ίδιους πόρους, αποτελεί πυλώνα αλληλεγγύης και προσφοράς στους οικονομικά ευάλωτους συμπολίτες μας, εξυπηρετώντας σταθερά ανά μήνα περίπου 300 οικογένειες, προσφέροντας τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης.
Αρωγοί σε αυτήν την πολιτική Κοινωνικής Αλληλεγγύης έχουν υπάρξει επιχειρήσεις, σχολεία ,τοπικοί φορείς και μεμονωμένοι ιδιώτες.

Ο Δήμος μας μαζί με τον ΕΣΑΚΕ, τη STOIXIMAN.GR και την ΚΑΕ Λαύριο DHI ενώνουν τις δυνάμεις τους, στον αγώνα Λαύριο DHI – Παναθηναϊκό SUPERFOODS τη Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου και ώρα 19:00, συγκεντρώνοντας τρόφιμα για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου μας την ημέρα του αγώνα (Δευτέρα 5/12) στο γήπεδο με τις δικές σας προσφορές, αλλά και στο ειδικό περίπτερο που θα στηθεί στην Κεντρική Πλατεία του Λαυρίου (μπροστά από τα ΚΕΠ) από την Παρασκευή 2/12, με αφορμή τον αγώνα και θα παραμείνει και μετά το τέλος της προαναφερόμενης δράσης έως και τις 30/12, ώρες 08:00-20:00. Στόχος είναι να συγκεντρώσουμε όσο το δυνατόν περισσότερα είδη μπορούμε, για να ανακουφίσουμε τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

Με την ελπίδα να κάνoυμε τα φετινά Χριστούγεννα πιο ανθρώπινα και πιο ζεστά για τους συνανθρώπους μας, καλούμε όλους τους φορείς, συλλόγους, σχολεία, εταιρείες και όλους τους πολίτες του Δήμου μας να συμβάλουν στην συγκέντρωση των βασικών αγαθών , για τους δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Για να κάνουμε την πόλη μας ΑΚΟΜΗ πιο αλληλέγγυα.

Για να μη λείψει ΤΙΠΟΤΑ από το γιορτινό τραπέζι καμίας οικογένειας.

Σας καλούμε να προσφέρετε στο Κοινωνικό Παντοπωλείο βασικά είδη διατροφής όπως λάδι, γάλα εβαπορέ, ζυμαρικά, ρύζι, ζάχαρη, ντοματοπολτό, αλεύρι, όσπρια, μπισκότα ,κονσέρβες, φρυγανιές κ.α.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στα παρακάτω τηλέφωνα: 22923 20176 & 2299320213(καθημερινά 09:00 με 14:00)

Καλές γιορτές σε όλους, με υγεία και οικογενειακή ευτυχία!»

Ο Δήμαρχος
Δημήτρης Λουκάς

Η εκστρατεία αλληλεγγύης «BASKET ΑΓΑΠΗΣ» συνεχίζεται και την 9η αγωνιστική, με τον Δήμο Λαυρίου να αποτελεί τον επόμενο σταθμό.

Ο ΕΣΑΚΕ, η STOIXIMAN.GR, ο Δήμος Λαυρεωτικής και η ΚΑΕ Λαύριο DHI ενώνουν τις δυνάμεις τους για το κοινό καλό και δίνουν ραντεβού με τους φιλάθλους στον αγώνα Λαύιο DHI – Παναθηναϊκό SUPERFOODS τη Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου και ώρα 19:00.

Γίνε κι εσύ εθελοντής στο «BASKET ΑΓΑΠΗΣ» προσφέροντας τρόφιμα μακράς διαρκείας για το Κοινωνινό Παντοπωλείο, τα οποία θα διατεθούν σε άπορες οικογένειες του Δήμου Λαυρεωτικής.

Σε περιμένουμε στην Κεντρική Πλατεία του Λαυρίου (μπροστά από τα ΚΕΠ) από την Παρασκευή μέχρι και την Κυριακή 08:00-20:00 και την ημέρα του αγώνα (Δευτέρα 5/12) στο γήπεδο με τις δικές σου προσφορές για τους συνανθρώπους μας που βρίσκονται σε ανάγκη.

basket-agaphs1

Αρέσει σε %d bloggers: