Περιφέρεια Αττικής: Έκθεση της εικαστικού Στέλλας Ευγένα για την ενίσχυση του έργου της «Γαλιλαίας»

Τα εγκαίνια της έκθεσης «Sailing» με έργα της εικαστικού Στέλλας Ευγένα (S. Evgena) πραγματοποιήθηκαν το βράδυ της Τετάρτης 30 Νοεμβρίου στο Λαύριο στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων που διοργάνωσαν ο Πρόεδρος και τα μέλη του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου του Ιερού Ναού Αγίου Αποστόλου Ανδρέου Λαυρίου προς τιμήν του Αγίου Ανδρέα.

     Η έκθεση τελεί υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητρόπολης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής (Ι.Μ.Μ.Λ.) και της Περιφέρειας Αττικής και με τη στήριξη του Δήμου Λαυρεωτικής και της ΑΙΓΕΑΣ ΑΜΚΕ. Τα έσοδα από την πώληση των έργων θα δοθούν για την ενίσχυση του έργου της Μονάδας Ανακουφιστικής Φροντίδας «Γαλιλαία» της Ι.Μ.Μ.Λ., η οποία προσφέρει στήριξη, ανακούφιση και ελπίδα στους συνανθρώπους μας με απειλητική για τη ζωή τους ασθένεια. Μετά την τέλεση των εγκαινίων, ακολούθησε ρεσιτάλ της υψιφώνου Antonella Orefice και του πιανίστα Neville Jason Fahy.

     Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής Πέτρος Φιλίππου, ο Δήμαρχος Λαυρεωτικής Δημήτρης Λουκάς, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Ζαχαρίας Πελέκης, ο Αντιδήμαρχος Λαυρεωτικής Παναγιώτης Τσίκλος, ο εφοπλιστής Αθανάσιος Μαρτίνος καθώς και εκπρόσωποι της Εκκλησίας, φορέων της ευρύτερης περιοχής και κάτοικοι της Λαυρεωτικής.

     Η έκθεση θα διαρκέσει έως και την Τρίτη 6 Δεκεμβρίου με ώρες λειτουργίας 18:00 – 22:00. Ο χώρος που φιλοξενείται είναι το πρώην ξενοδοχείο «Ευρώπη» (Κ. Πλειώνη 33 & Ευστ. Βογιατζή, Λαύριο).

ekthesh-sailing-lavrio3

ekthesh-sailing-lavrio2

ekthesh-sailing-lavrio1

Αρέσει σε %d bloggers: