Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
Lavriaki.gr
ΓΣ ΛαυρίουΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Σερέλης: «Να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο»

Το Λαύριο πήρε σημαντική νίκη κόντρα στον Απόλλων Πατρών για την 13η αγωνιστική της Α1 και ο Χρήστος Σερέλης στάθηκε στην επιστροφή του Τζαμάλ Νίξον στην ομάδα.

«Πολύ καλή νίκη η σημερινή, την χρειαζόμασταν πάρα πολύ, έχουμε δουλέψει εδώ και ένα μήνα περίπου, που δουλεύουμε αρκετά καλά και φαινότανε στα παιχνίδια ότι ήμασταν καλύτεροι από τα πρώτα 10 παιχνίδια του πρωταθλήματος. Μας έχει βοηθήσει πάρα πολύ η έλευση του Τζαμάλ Νίξον, τον ξέραμε, μας ξέρει, του αρέσει πάρα πολύ που βρίσκεται εδώ πέρα, μας αρέσει πάρα πολύ και εμάς, βλέπετε και εσείς και στον κόσμο, και στο παιχνίδι που θέλουμε να παίξουμε είναι τρομερή η βοήθεια του, σήμερα έπαιξε περίπου 20 λεπτά και ήταν σαν να έπαιξε σε ολόκληρο το παιχνίδι.

Έχει ανεβάσει όλη την ομάδα επίπεδο και τους συμπαίκτες του. Σήμερα είναι το πρώτο παιχνίδι που βοηθήσανε σχεδόν όλοι οι περιφερειακοί όσα λεπτά και αν παίξανε, είναι η πρώτη φορά που γίνεται αυτό και παίζει μεγάλο ρόλο, οι απελευθερώσεις του Στεφανίδη και με την εμπειρία του μπορεί και εκείνος να βοηθήσει την ομάδα πλέον. Ξέρει πως υπάρχει ένας άνθρωπος ο οποίος μπορεί να καθοδηγήσει την ομάδα», είπε αρχικά ο προπονητής του Λαυρίου και συνέχισε:

«Είμαστε χαρούμενοι θέλουμε πάρα πολύ δουλειά, θα ξεκινήσει ο δεύτερος γύρος. Το πρωτάθλημα μετά και τα σημερινά αποτελέσματα γίνεται ακόμα πιο δύσκολο, συνεπώς εμείς πρέπει να εστιάσουμε θεωρώ αν και είναι πολύ νωρίς να μιλάμε αλλά πρέπει να κοιτάξουμε να πάμε από τις 9 νίκες και πάνω στο πρωτάθλημα για να νιώσουμε ασφάλεια. Είναι μέρες γιορτινές σήμερα για την ομάδα μας γιορτάζουν αρκετοί άνθρωποι όπως ο Πρόεδρος μας ο κος Ιωάννης Ψαρράκης, 2 παίχτες, φροντιστές της ομάδας ο Νίξον έχει γενέθλια άρα όλη ομάδα τους αφιερώνει τη νίκη, και τους εύχεται υγεία και όλοι μαζί ελπίζουμε να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο έως και σήμερα».

Ο Γιάννης Αθανασούλας πρόσθεσε: «Καλή χρονιά σε όλους με υγεία, ήταν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς σήμερα κομβικής σημασίας, θέλαμε οπωσδήποτε να κλείσουμε τον γύρο με μία νίκη εντός έδρας. Θεωρώ πως η αρχή του δευτέρου ημιχρόνου τα πρώτα 15 λεπτά ήταν το κομβικό σημείο που κάναμε το βήμα παραπάνω για τη νίκη καθώς παίξαμε πολύ καλή άμυνα στο πρώτο δεκάλεπτο δεχόμενοι με 9 πόντους, καταφέραμε να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας να κλέψουμε μπάλες και να βγούμε στο ανοιχτό γήπεδο που είναι και ο τρόπος παιχνιδιού μας. Καταφέραμε σήμερα να πάρουμε μία πολύ σημαντική νίκη εν όψει της διακοπής που έρχεται να κλείσουμε τον πρώτο γύρο με 4 νίκες και να μπούμε στον δεύτερο γύρο ακόμα πιο αισιόδοξοι».

http://www.superbasket.gr