Κυριακή, 26 Μαΐου, 2024
Lavriaki.gr
"Η Μικρασία"ΛαύριοΣύλλογοιΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Πραγματοποιήθηκε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του Συλλόγου Μικρασιατών – Κωνσταντινουπολιτών Λαυρεωτικής – ΒΙΝΤΕΟ

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Μικρασιατών – Κωνσταντινουπολιτών Λαυρεωτικής ευχαριστεί όλους όσους παρευρέθηκαν στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας στις 08-01-2017.

Μας τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Λαυρεωτικής κ.Δ.Λουκάς, μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου καθώς και εκπρόσωποι Πολιτιστικών κ.α. Συλλόγων της πόλης μας.

Ευχαριστούμε τον Αρχιμανδρίτη Κωνσταντίνο για την παραχώρηση του Πνευματικού Κέντρου του Ιερού Ναού Αγίου Ανδρέα, όπου πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση, τον Πατέρα Γρηγόριο, που ευλόγησε την πίτα μας, τις εθελόντριες του Πνευματικού Κέντρου για τη βοήθειά τους και κυρίως τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου, που μας τίμησαν με την παρουσία τους.

 

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Μικρασιατών – Κωνσταντινουπολιτών Λαυρεωτικής ευχαριστεί όλους όσους παρευρέθηκαν στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας στις 08-01-2017. Μας τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Λαυρεωτικής κ.Δ.Λουκάς, μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου καθώς και εκπρόσωποι Πολιτιστικών κ.α. Συλλόγων της πόλης μας. Ευχαριστούμε τον Αρχιμανδρίτη Κωνσταντίνο για την παραχώρηση του Πνευματικού Κέντρου του Ιερού Ναού Αγίου Ανδρέα, όπου πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση, τον Πατέρα Γρηγόριο, που ευλόγησε την πίτα μας, τις εθελόντριες του Πνευματικού Κέντρου για τη βοήθειά τους και κυρίως τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου, που μας τίμησαν με την παρουσία τους. ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!

Δημοσιεύτηκε από Σύλλογος Μικρασιατών Κωνσταντινουπολιτών Λαυρεωτικής στις Δευτέρα, 9 Ιανουαρίου 2017