Καταγγελίες για αυτοαναφλέξεις σε παράνομες χωματερές στο Λαύριο! ΒΙΝΤΕΟ – ΦΩΤΟΣ

Καταγγελίες για αυτοανάφλεξη παράνομων χωματερών στο Νεράκι Λαυρίου και στο Ελαιοχώρι Θορικού, σε σελίδες και ομάδες στο facebook, που προβληματίζουν τους κατοίκους  του Λαυρίου.

Ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Παρασκευής στην ομάδα Συμμετοχή-Ενημέρωση-Γνώση Δημοτικών Θεμάτων Λαυρεωτικής καταγγέλλει:

“ΝΕΡΑΚΙ”
Η είσοδος του αίσχους (φωτό 1) της παράνομης χωματερής που έχει δημιουργήσει ο ΔΗΜΟΣ και που εχθές πήρε φωτιά (αυτανάφλεξη)……..
Η ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ επενέβει και φαντάζομαι θα κάνει ότι προβλέπεται για να προστατεύσει το περιβάλλον αλλά και τους πολίτες από οποιαδήποτε καταστροφή….Το θέμα πλέον “μπαίνει” σε άλλη βάση και οι υπεύθυνοι θα πρέπει να υποστούν τις συνέπειες των πράξεων τους……
Ο Δήμαρχος είναι ο υπόλογος του αίσχους και θα πρέπει να δώσει εξηγήσεις στους αρμόδιους φορείς.
Ο Δήμαρχος θα πρέπει να δώσει εξηγήσεις στους πολίτες γιατί με τις ενέργειες του έχει κάνει την ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ μια απέραντι ΧΩΜΑΤΕΡΗ!!!!

“ΝΕΡΑΚΙ”
Η είσοδος του αίσχους (φωτό 1) της παράνομης χωματερής που έχει δημιουργήσει ο ΔΗΜΟΣ και που εχθές πήρε φωτιά (…

Δημοσιεύτηκε από Συμμετοχή-Ενημέρωση-Γνώση Δημοτικών Θεμάτων Λαυρεωτικής στις Κυριακή, 15 Ιανουαρίου 2017


Ο υποψήφιος τοπικός σύμβουλος κ. Σαράντος Ρέτσος δημοσίευσε το ποιο κάτω βίντεο στην ομάδα “Τα παράπονα σας στον Δήμαρχο

Νεράκι. Καίγεται μεθάνιο με τη σήψη του σωρό σκουπιδιών από χθες. Πήγαν πυροσβεστικά για την πυρκαγιά-εμπρησμό. Υπηρεσί…

Δημοσιεύτηκε από Sarantos Retsos στις Κυριακή, 15 Ιανουαρίου 2017


Ο κ. Μάνος Κατσίπης στην ομάδα lavriaki.gr – Τα νέα της Λαυρεωτικής με τη σειρά του έχει αναρτήσει  φωτογραφίες και καταγγέλλει:

Επειδή δεν βλέπω οι δημοτικές αρχές του Δήμος Λαυρεωτικής να ενδιαφέρονται πήγα και έβγαλα μερικές φωτό για να δείτε το επικρατεί σ αυτόν τον τόπο πανω στην λεωφόρο ΛΑΥΡΙΟΥ λίγα μόνο χιλιόμετρα πριν μπει κανείς στο Λαύριο. Η μυρωδιά από καμένο πλαστικό είναι εντονότατη και αναρωτιέμαι αν αυτός που ενέκρινε την δημιουργία αυτής της χωματερής πάνω στην λεωφόρο έχει το στοιχειώδες μυαλό, αν έχει πάρει τις απαιτούμενες άδειες η αν είναι παράνομη. Που μάλλον πρέπει να είναι το τρίτο. Αύριο καταθέτω τις φωτό μαζί με μια αναφορά στο αρμόδιο υπουργείο όπως επίσης και σε διαφορά κανάλια για να ευαισθητοποιηθεί κάποιος φορές για την μόλυνση που γίνεται στο περιβάλλον. Αυτά τα πράγματα μόνο σε τριτοκοσμικές χώρες συμβαίνουν!!!!

Αρέσει σε %d bloggers: