Υπό “έξωση” το Δίκτυο Αλληλεγγύης Λαυρίου

Πηγαίνοντας σήμερα στο δίκτυο αντικρίσαμε αυτή την εικόνα !!! Όλα τα αποθηκευμένα μας πράγματα στον διάδρομο χωρίς καμία ενημέρωση.

Μετά από 4 χρόνια λειτουργίας καλούμαστε να εκκενώσουμε τον χώρο μας διότι ο δήμος αποφάσισε να τον χρησιμοποιήσει για τις όποιες ανάγκες του.
Σε ερώτηση προσωπική στον δήμαρχο κ. Δημήτρη Λουκά αν θα μας δοθεί άλλος χώρος η απάντηση ήταν αρνητική. Του εξηγήσαμε ότι λειτουργούμε αχρήματα κ ότι στην κυριολεξία θα βρεθούμε άστεγοι καθώς δεν έχουμε την δυνατότητα να νοικιάσουμε δικό μας χώρο κ η απάντηση του ήταν ένα αδιάφορο κούνημα των ώμων.

Εδώ κ ένα χρόνο μας έχει αφαιρεθεί κάθε πρόσβαση στο χώρο μας κ ανοίγαμε με επιτήρηση υπαλλήλων του δήμου.
Αυτόν τον χρόνο παραμέναμε κ λειτουργούσαμε στο π. μηχανουργείο χάρη στην στήριξη προς εμάς του αντιδημάρχου κ. Παναγιώτη Τσίκλου κ της Προέδρου του δημοτικού συμβουλίου κ. Μαρίας Γκικαράκη .

Ότι διαθέτει το δίκτυο είναι πράγματα που τα έχετε προσφέρει με πολύ αγάπη εσείς για τους συνανθρώπους σας κ σας ευχαριστούμε πολύ !
Είναι η πρώτη φορά που θα ζητήσουμε κάτι για εμάς, ζητάμε να μας δοθεί ένας χώρος για να στεγαστούμε κ να συνεχίσουμε να στηρίζουμε όλοι μαζί οικογένειες που βάλλονται από την κρίση κ την ανεργία.

Αρέσει σε %d bloggers: