Δωρεά Πανθεσσαλικού Συλλόγου στο Ειδικό Σχολείο Λαυρίου

Η φωτογραφική ομάδα του Πανθεσσαλικού Συλλόγου Λαυρίου είχε συγκεντρώσει το ποσό των 510€ από τα εκθέματα που πουλήθηκαν στην έκθεση φωτογραφίας το καλοκαίρι που μας πέρασε, με σκοπό να τα διαθέσει στο Ειδικό Σχολείο Λαυρίου.

Κατόπιν συνεννόησης καταλήξαμε να αγοράσουμε για το σχολείο έναν προτζέκτορα και ένα πανί προβολής,  αλλά εφόσον δεν υπήρχαν άμεσες ανάγκες που θα μπορούσαν να καλυφθούν από το υπόλοιπο ποσό, αποφασίσαμε από κοινού να το διαθέσουμε στην οικογένεια του μωρού από το Λαύριο που πρόκειται να εγχειριστεί.

Στους εκπαιδευτικούς και τα παιδιά θέλουμε να ευχηθούμε  να είστε πάντα γεροί και δυνατοί και το δώρο μας να ομορφύνει τις εκδηλώσεις και τις παραστάσεις σας αλλά και να γεμίσει τον δημιουργικό χρόνο σας με όμορφες στιγμές απόλαυσης παρακολουθώντας όλοι μαζί επιμορφωτικά και ψυχαγωγικά βίντεο.

Στην οικογένεια του μωρού ευχόμαστε από τα βάθη της καρδιάς μας να πάνε όλα καλά, καλή δύναμη & υγεία!

(Ο μόνος λόγος που το δημοσιοποιούμε είναι επειδή τα χρήματα αυτά δεν προέρχονται από το ταμείο του συλλόγου αλλά από ιδιώτες που αγόρασαν φωτογραφίες της έκθεσης αλλά και από τα ίδια τα παιδιά που συμμετέχουν στα μαθήματα φωτογραφίας και κατ’ επέκταση στις εκθέσεις. Πιστεύουμε, λοιπόν ότι οφείλουν να γνωρίζουν τι απέγιναν τα χρήματα αυτά.)

Αρέσει σε %d bloggers: