Πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του “Δίανθου” – ΦΩΤΟΣ

Την Κυριακή 22 Ιανουαρίου στο ξενοδοχείο ‘’SARON’’στο Σούνιο έκοψε την πίτα του ο ‘’Δίανθος’’ εγκαινιάζοντας με αυτόν τον τρόπο τη νέα χρονιά που μόλις ανέτειλε.

Την όμορφη αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου γέμισαν ασφυκτικά μέλη και φίλοι του φορέα. Πριν την κοπή της πίτας παρουσιάστηκε ο πλούσιος απολογισμός του ‘’Δίανθου’’ για το έτος 2016 από τον Πρόεδρο κ. Νίκο Βαφειάδη και τον Υπεύθυνο Επικοινωνίας κ. Δημήτρη Δράκο, αναλυτικά, για τους τομείς ‘’φύση-άνθρωπος- πολιτισμός’’.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λαυρίου κ. Σπύρος Παπαστάθης, ο Προιστάμενος του Αστυνομικού Σταθμού Λαυρίου κ. Ανδρέας Μπαχλαβάς, ο Πρόεδρος της ‘’Χρυσής Τομής κ. Σταμάτης Παπαθανασίου, ο Πρόεδρος της ‘’Νίκης’’ Κερατέας κ. Αντώνης Μυλωνάς και ο Πρόεδρος της Ομάδας Τυφλών κ. Σπύρος Σκορδίλης.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης βραβεύτηκαν οι πρώτοι σε παρουσίες στους περιηγητικούς ορεινούς περίπατους του φορέα εντός του 2016, ενώ κληρώθηκαν και δώρα για δύο τυχερά μέλη του ‘’Δίανθου’’.

Το Δ.Σ. του φορέα μας ευχαριστεί όλους τους παρευρισκόμενους για την παρουσία τους και τον ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου’’SARON’’κ. Ιωάννη Διακομόπουλο για την παραχώρηση της αίθουσας εκδηλώσεων.

Ευχόμαστε τέλος σε όλες και όλους υγεία και δημιουργικότητα για το 2017!

Αρέσει σε %d bloggers: