Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η παρουσίαση του βιβλίου του ΔΡ. Ευρυπίδη Στ. Στυλιανίδη για τη Θράκη – ΦΩΤΟΣ

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του νέου βιβλίου του επισκέπτη Καθηγητή Νομικής του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου, πρ. Υπουργού και τ. Βουλευτή Ροδόπης Δρ. Ευριπίδη Στ. Στυλιανίδη με τίτλο: «Θράκη: Το επόμενο βήμα…» στο Επισκοπείο Λαυρίου, την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2017.

Για τη Θράκη μίλησε ο συγγραφέας Δρ. Ευριπίδης Στυλιανίδης, ενώ για το βιβλίο μίλησε ο επίτιμος αρχηγός ΓΕΣ και υπηρεσιακός Υπουργός Εθνικής Άμυνας Φράγκος Φραγκούλης. Σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε ο Μητροπολίτης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ. Νικόλαος, υπό του οποίου την αιγίδα διεξήχθη η εκδήλωση.

Παρεμβάσεις έγιναν από τους: Αναστάσιο Δημοσχάκη επίτιμο Αρχηγό Ελληνικής Αστυνομίας και βουλευτή Νομού Έβρου της Νέας Δημοκρατίας, Γεώργιο Πρεβελάκη καθηγητή Γεωπολιτικής του Πανεπιστημίου Σορβόννης, Κατερίνα Παναγοπούλου Πρέσβη της Ελλάδας στο Συμβούλιο της Ευρώπης για τον Αθλητισμό, την Ανοχή και το Ευ Αγωνίζεσθαι και Πρόεδρο του Πανελληνίου Αθλητικού Σωματείου Γυναικών «Καλλιπάτειρα», Αθανάσιο Μαρτίνο Μέγα Ευεργέτη, Γιάννη Πολίτη δημοσιογράφο και εκπρόσωπο του Κέντρου του Ευρωπαϊκού Δικαίου. Τοποθετήσεις έγιναν από τους: Αντιπεριφερειάρχη Ανατολικής Αττικής Πέτρο Φιλίππου, Δήμαρχο Λαυρεωτικής Δημήτρη Λουκά, Χάρη Δαμάσκο Αντιπρόεδρο Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής, Γιάννη Νομικό Πρόεδρο του RIEAS και τον Σταύρο Παπασταυρόπουλο πρ. Δήμαρχο Λαυρίου και Διευθυντή Κέντρου Υγείας Λαυρίου.

Την εκδήλωση η οποία διεξήχθη σε γόνιμο και συγκινησιακό περιβάλλον παρακολούθησαν εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης, εκπρόσωποι των Σωμάτων Ασφαλείας, καθηγητές, εκπρόσωποι φορέων, απλοί πολίτες της Λαυρεωτικής και των Μεσογείων, οι οποίοι έσπευσαν να τιμήσουν με την παρουσία τους την τόσο σημαντική αυτή εκδήλωση, η οποία έδωσε τη δυνατότητα να γνωρίσουν και να αξιολογήσουν την κατάσταση που επικρατεί.

Αρέσει σε %d bloggers: