Σε έντονα συναισθηματικό κλίμα πραγματοποιήθηκε η κοπής πίτας αλλά και η εκδήλωση των 40 χρόνων του Συλλόγου Περιγιάλι

Σε έντονα συναισθηματικό κλίμα πραγματοποιήθηκε η κοπής πίτας αλλά και η εκδήλωση των 40 χρόνων του Συλλόγου Περιγιάλι. Πλήθος μελών και φίλων του Συλλόγου παραβρέθηκαν να παρακολουθήσουν τη βράβευση των ανθρώπων που έχουν ‘υπηρετήσει’ τον Σύλλογο μέσα από τα Διοικητικά Συμβούλια από το 1977!!!.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης έγινε προβολή video με ανέκδοτες παλιές φωτογραφίες της περιοχής, τις δράσεις & τις εκδηλώσεις αλλά και ντοκουμέντων με έγγραφα από την ίδρυση του Συλλόγου!

Mε τη παρουσίαση τους τίμησαν την εκδήλωσή μας ο Δήμαρχος Λαυρεωτικής κύριος Δημήτρης Λουκάς o πρόεδρος της ΔΕΥΑΤΗΛ κύριος ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΡΗΤΙΚΟΣ, μέλη του Δ.Σ. του Δήμου Λαυρεωτικής, ο πρόεδρος του Διασυλλογικού και του Συλλόγου Τσονίμα, ο Αντιπρόεδρος και πρόεδρος του Πανοράματος Θεμιστοκλής Μακαντάσης, ο πρόεδρος της Τρεχαντιέρας Παναγιώτης Μόσχος, ο πρόεδρος του Συλλόγου Αγίας Μαρίνας κύριος Φραγκιαδάκης, αλλά και αντιπροσωπίες των Συλλόγων της περιοχής.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Περιγιάλι θα ήθελε να εκφράσει τις ευχαριστίες του για τη πολυπληθή παρουσία των μελών μας αποδεικνύοντας ότι ο Σύλλογός μας παραμένει ένας από τους δυναμικούς και δημιουργικούς Συλλόγους και με αίσθημα ευθύνης και αισιοδοξίας μπορούμε να συνεχίσουμε όλοι μαζί τις προσπάθειες για τη βελτίωση και την ανάπτυξη της περιοχής μας που όλοι αγαπάμε.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΔΩΑρέσει σε %d bloggers: