Σάκης Γιαννακόπουλος: Νιώθουμε πολύ δυνατοί και θέλουμε πάρα πολύ τη νίκη

Στα Τρίκαλα κάναμε ένα πολύ μεγάλο βήμα για τη σωτηρία μας και πιστοποιήσαμε ότι έχουμε τη δυνατότητα να νικήσουμε ακόμη και στις πιο δύσκολες έδρες. Είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα ότι έχουμε πάρει διπλά στα Τρίκαλα, στην Κύμη και στη Λευκάδα, τόσο για βαθμολογικούς λόγους, όσο και για την ψυχολογία μας.

Στο τελευταίο ματς ματς, ήμασταν συγκεντρωμένοι, σοβαροί και αν εξαιρέσουμε το τελευταίο πεντάλεπτο που χάσαμε τον ρυθμό μας, στα προηγούμενα 35 λεπτά παίξαμε το καλύτερο μπάσκετ μας φέτος. Πολύ σημαντικό ρόλο έπαιξε και το γεγονός ότι στα κρίσιμα σημεία, είχαμε μαζί μας τον κόσμο μας που μας στήριξε σε μία καυτή έδρα.

Τώρα μπροστά μας έχουμε το Ρέθυμνο. Μια πάρα πολύ σκληρή και αθλητική ομάδα, η οποία με την αλλαγή προπονητή είμαι σίγουρος ότι θα παίξει διαφορετικά. Πρέπει λοιπόν να προετοιμαστούμε και για τις ενδεχόμενες εκπλήξεις. Κλειδί του αγώνα θα είναι η θέληση και η δύναμη. Και να είστε σίγουροι ότι νιώθουμε πολύ δυνατοί αλλά φυσικά θέλουμε πάρα-πάρα πολύ και τη νίκη.

Περιμένω από τους Λαυριώτες να γεμίσουν το γήπεδο ώστε να γιορτάσουμε μαζί τη νίκη στα Τρίκαλα αλλά και αυτή που έχουμε μπροστά μας απέναντι στο Ρέθυμνο. Σας περιμένω στο γήπεδο…

http://www.esake.gr

Αρέσει σε %d bloggers: