Γ.Σ.Κερατέας: Μια μοναδική εμπειρία έζησαν τα τμήματα στίβου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου

Tα τμήματα στίβου του Γ.Σ.ΚΕΡΑΤΕΑΣ αγωνιστικό-αναπτυξιακό ,έζησαν μιά μοναδική εμπειρία .Με πρωτοβουλία του Γ.Σ.ΚΕΡΑΤΕΑΣ και την αρωγή του Δήμου Λαυρεωτικής παρακολούθησαν το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου. Οι αθλητές στίβου του Γ.Σ.ΚΕΡΑΤΕΑΣ είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από κοντά όλα τα μεγαλα ονόματα του Ελληνικού στίβου,αλλά και αισθανθούν την ατμόσφαιρα μεγάλων αθλητικών γεγονότων.
Ο Γ.Σ.ΚΕΡΑΤΕΑΣ με την δεκαετή και πλέον παράδοση των τμημάτων στίβου συνεχίζει την προσπάθεια ανάδειξης των αγωνισμάτων στίβου,με βάση την συνεργασία με τους προπονητές Μαρία Μωρογλου και Μανώλη Λαμπράκη.

Η κ.Μώρογλου δήλωσε ότι είναι μιά ακόμη πρωτοβουλία που αγκάλιασε το Δ.Σ. του Γ.Σ.ΚΕΡΑΤΕΑΣ ,και το έκανε πράξη μετά από εισήγηση μας.Είναι πολύ σημαντικό οι μικροί αθλητές να έχουν παραστάσεις από μεγαλους αγώνες και να γνωρίζουν από κοντά τα αγωνίσματα.Ελπίζουμε στο στάδιο της Κερατέας σύντομα ο Γ.Σ.ΚΕΡΑΤΕΑΣ σε συνεργασία με τον Σ.Ε.Γ.Α.Σ. να φιλοξενήσει μιά μεγάλη αθλητική διοργάνωση στίβου.Άλλωστε μετά την επιτυχία των διοργανώσεων “ΑΝΩΜΑΛΟΥ ΔΡΟΜΟΥ” και την αναγνωριση που είχαμε από όλους τους συμμετέχοντες ,αποδείξαμε ότι τεχνικό επιτελείο  και διοίκηση μπορούμε να τα καταφέρουμε.

Ο προπονητής κ.Λαμπράκης μας δήλωσε ότι στον Γ.Σ.ΚΕΡΑΤΕΑΣ υπάρχει η διάθεση για ανάπτυξη των αγωνισμάτων στίβου.Στο μέτρο των οικονομικών δυνατοτήτων ο σύλλογος προχωρά με σταθερά βήματα στην οικοδόμηση ενός σωματείου που θα μπορέι να συμμετεχει με αξιώσεις στις Πανελλήνιες διοργανώσεις.Υπάρχουν πολλά σχέδια ανάπτυξης τα οποία θα υλοποιήσουμε.Η σημερινή παρουσιά των αθλητων/τριων μας εδώ στο Σ.Ε.Φ. είναι ιδιαίτερα σημαντική.

Τους αθλητές συνόδεψε στο Σ.Ε.Φ. ο πρόεδρος του Γ.Σ.ΚΕΡΑΤΕΑΣ κ.ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ.

Αρέσει σε %d bloggers: