Έκοψε τη δεύτερη πρωτοχρονιάτικη πίτα του ο Αθλητικός Όμιλος «ΝΙΚΗ ΚΕΡΑΤΕΑΣ» -ΦΩΤΟΣ

Σε ένα ζεστό και εορταστικό κλίμα η Αθλητικός Όμιλος ΝΙΚΗ ΚΕΡΑΤΕΑΣ έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του, στο κλειστό Γυμναστήριο του 4ου Δημ. Κερατέας. Τέσσερις τυχερές αθλήτριες κέρδισαν από μια δωροεπιταγή των 30 € (από τα καταστήματα Αθλητικών ειδών “ZISIS SPORTS CENTER”) και από ένα αναμνηστικό γούρι (προσφορά κας Χριστίνας Μητρογιάννη).

Την πίτα του ομίλου ευλόγησε ο Πατέρας Αναστάσιος και έκοψε ο Πρόεδρος του Α.Ο. ΝΙΚΗ ΚΕΡΑΤΕΑΣ.

Στην εκδήλωση παρουσιάστηκαν οι δραστηριότητες από τα τμήματα του ομίλου (Καλαθοσφαίρισης Κοριτσιών, Ρυθμικής Γυμναστικής, Κολύμβησης και Πεζοπορίας) από τον πρόεδρο της ΝΙΚΗΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ κο Αντώνη Μυλωνά.

Έγινε παρουσίαση του τμήματος καλαθοσφαίρισης παγκορασίδων και οι αθλήτριες παρέλαβαν τις νέες τους αθλητικές εμφανίσεις ενόψει του τουρνουά στο οποίο θα συμμετάσχουν τον προσεχή μήνα.

Η εκδήλωση συνεχίστηκε με επίδειξη ρυθμικής γυμναστικής από τρία τμήματα με εμψυχώτρια την προπονήτρια, πρώην πρωταθλήτρια Ελλάδος κα Μάρκου Αγγελική.

Στην συνέχεια ακολούθησε βράβευση των χορηγών DOW ELLAS ABEE και Βασίλειος Πετρολιάγκης Μεταλλικές Κατασκευές. Το τιμητικό έπαθλο εκ μέρους της DOW ELLAS παρέλαβε ο Κος Γιώργος Χατζηδιαμαντής.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος Παναγιώτης Τσίκλος, δημοτικοί, τοπικοί σύμβουλοι καθώς και εκπρόσωποι των πολιτιστικών φορέων της Λαυρεωτικής.

Το συμβούλιο, οι αθλητές, οι γονείς αλλά και οι φίλοι του αθλητισμού ευχαριστούμε θερμά τους τοπικούς φορείς, τους μαθητές των σχολείων της περιοχής και τους γονείς τους, τους τοπικούς φορείς και συλλόγους, τα κοινωνικά σωματεία, τις τοπικές επιχειρήσεις και όλους τους πολίτες της Λαυρεωτικής, που υποστηρίζουν εμπράκτως τον αθλητικό όμιλο.

Αρέσει σε %d bloggers: