Όμιλος Αντισφαίρισης Λαυρίου: Εντυπωσιακά τα αποτελέσματα του τμήματος Badminton το περασμένο Σαββατοκύριακο στην Θήβα

ομιλος αντισφαιρισης λαυριου

Εντυπωσιακά αποτελέσματα από το περιφερειακό πρωτάθλημα κατηγοριών u11, u17 και Αντρών-Γυναικών πετύχανε οι αθλητές μας το περασμένο Σαββατοκύριακο στην Θήβα!
Στις 18-19 Φεβρουαρίου το αγωνιστικό μας τμήμα έφερε στην πόλη του Λαυρίου συνολικά 6 μετάλλια και πήρε δύναμη για την δύσκολη συνέχεια, που δεν είναι άλλη παρά τα πανελλήνια πρωταθλήματα που τους περιμένουν.

Τα αποτελέσματα αναλυτικότερα:

Παπαδόπουλος Παναγιώτης: 1 χάλκινο στο μονό και 1 ασημένιο στο μεικτό με την συμπαίκτριά του Κωνσταντακάτου από την Λιβαδειά στην κατηγορία u17.

Γιώργος Ορφανός: 1 χάλκινο στο διπλό μαζί με τον Αλικάρη Αντώνη, αθλητή της ομάδας της Φερενίκης στην κατηγορία u17.

Κατερίνα Παπαδόπουλου: πήρε στο μόνο το χάλκινο μετάλλιο και στο διπλό μαζί με την Κατσώρα Κωνσταντίνα κατάκτησαν το χρυσό στο διπλό στην κατηγορία Γυναικών.

Σταύρος Κυριακόπουλος: στο διπλό ανδρών πήρε την 3 θέση στην κατηγορία Αντρών.

Τα παιδιά μετά από σκληρή προπόνηση ελπίζουν στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Ρόλο επίσης στην τελική κατάταξη των πανελληνίων αγώνων θα παίξουν οι βαθμολογίες που έχουν μέχρι τώρα, η ψυχολογία τους και φυσικά η κλήρωση των αγώνων.

Ας ευχηθούμε στα παιδιά μας καλή αγωνιστική συνέχεια και πολλά συγχαρητήρια για όσα έχουν καταφέρει μέχρι σήμερα! Καλή επιτυχία επίσης στην Παπαδοπούλου Κατερίνα, Παπαδόπουλο Παναγιώτη και Ορφανό Γιώργο που θα συμμετέχουν στο 5o OPEN Πανελλήνιο Πρωτάθλημα αυτό το Σαββατοκύριακο (25-26 Φεβρουαρίου) στην Λιβαδειά.
Αναμένουμε ακόμα όλοι, το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αντιπτέρισης που θα πραγματοποιηθεί στο Κλειστό Γυμναστήριο Λαυρίου στις 18 και 19 Μαρτίου.

Αρέσει σε %d bloggers: