Παρασκευή, 24 Μαΐου, 2024
Lavriaki.gr
ΓΣ ΛαυρίουΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Γιαννακόπουλος: «Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα εκτός από τη νίκη στον αγώνα με τον Προμηθέα»

Αναλυτικά όσα έγραψε ο έμπειρος άσος στο προσωπικό του blog στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ:

«Άλλο αποτέλεσμα δεν υπάρχει,

Ο Προμηθέας είναι πάρα πολύ δυνατός αντίπαλος, με εξαιρετικό ρόστερ και έναν πολύ έμπειρο προπονητή, που τα τελευταία χρόνια δουλεύει στο υψηλότερο επίπεδο.

Από μόνα τους αυτά τα στοιχεία φανερώνουν ότι έχουμε μπροστά μας έναν πολύ δύσκολο παιχνίδι. Με δεδομένο όμως ότι η νίκη κόντρα στον Προμηθέα θα μας δώσει τη δυνατότητα να καθαρίσουμε το θέμα της παραμονής από τώρα και να αλλάξουμε στόχους προς το καλύτερο, γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι για μας ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ άλλο αποτέλεσμα από τη νίκη. Πρέπει να νικήσουμε και θα νικήσουμε.

Ξέρουμε ότι οι αντίπαλοι μας θα έρθουν στο Λαύριο για να πάρουν το διπλό, όμως με την βοήθεια του κόσμου μας αλλά και τη σκληρή δουλειά που έχουμε κάνει όλο αυτό το διάστημα, νιώθω και πρέπει να μπούμε στο γήπεδο ως το φαβορί.

Κυρίως πρέπει να μπούμε από το πρώτο δευτερόλεπτο δυνατά για να δείξουμε στους αντιπάλους μας ότι δεν έχει και πολλές πιθανότητες επιτυχίας. Τέτοια ματς κρίνονται στη διάθεση, την επιθυμία και τη δύναμη. Οπότε εμείς πρέπει να τα έχουμε στο μέγιστο βαθμό και τα τρία για να πάρουμε τη νίκη.

Περιμένω από τον κόσμο μας να γεμίσει το Κλειστό. Άλλωστε σιγά-σιγά το πρωτάθλημα πλησιάζει στο τέλος του και δεν θα υπάρξουν πολλές ευκαιρίες να δει την ομάδα… Ελάτε στο γήπεδο, σας χρειαζόμαστε!»

http://www.sdna.gr