Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
Lavriaki.gr
ΕκδηλώσειςΛαυρεωτικήΣύλλογοιΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Πραγματοποιήθηκε ο Αποκριάτικος χορός του Συλλόγου Περιγιάλι

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Περιγιάλι θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους τους φίλους και τα μέλη του Συλλόγου που παρευρέθηκαν στον αποκριάτικο χορό που πραγματοποιήθηκε στη ταβέρνα ΣΦΥΡΛΑ την Κυριακή 26/02, που σκοπό είχε να διασκεδάσουμε αποχαιρετώντας την αποκριά, αλλά παράλληλα την ενεργή στήριξη του Συλλόγου μας στο δύσκολο έργο του.

Ειδικά αυτή την εποχή της δύσκολης οικονομικής συγκυρίας και η παραμικρή συμμετοχή στις εκδηλώσεις και στις δράσεις του Συλλόγου είναι πολύτιμη.

Ευχαριστούμε πολύ επίσης τον Δήμαρχο Λαυρεωτικής κο Δημήτρης Λουκάς, τον αντιδήμαρχο κο Αναστάσιος Αντωνίου τον Αντιδήμαρχο κο Παναγιώτη Τσίκλο και την κύρια Αργεντίνη Πίτσα που για ακόμα μια φορά μας τίμησαν με την παρουσία τους αλλά και διασκέδασαν μαζί μας κατά της διάρκεια της όμορφης βραδιάς.

Αυτούς τους δύσκολους καιρούς, που όλοι λίγο-πολύ περνάμε, η ανάγκη για συλλογικότητα, εθελοντισμό και ενεργή συμμετοχή σε ότι αφορά τα θέματα της περιοχής μας, κρίνεται περισσότερο από αναγκαία.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας, δεσμεύεται να συνεχίσει το έργο που έχει ξεκινήσει εδώ και χρόνια για ένα Περιγιάλι καθαρό, όμορφο και λειτουργικό, προστατεύοντας τα δικαιώματα και τα συμφέροντα των κατοίκων της περιοχή μας.
Σε αυτό το συνεχή αγώνα όσο πιο πολλοί είμαστε, τόσο περισσότερα θα καταφέρουμε!

Καλή Σαρακοστή σε όλες και όλους!