Πραγματοποιήθηκε η Ετήσια Χορευτική Εκδήλωση του Συλλόγου Ηπειρωτών Δήμου Λαυρεωτικής [ΦΩΤΟΣ]
Με μεγάλη επιτυχία ο σύλλογος των Ηπειρωτών του δήμου Λαυρεωτικής πραγματοποίησε την Κυριακή, 26/2/ 2017 την ετήσια χορευτική εκδήλωση με τη μουσική κομπανία του Γιώργου Χαλιγιάννη, στο κτήμα Ωρίων.
Μας τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Λαυρεωτικής κ. Λουκάς Δημήτριος ο αντιδ. Τσικλος Παναγιώτης ο δημοτικός σύμβουλος στρατηγός α.ε Μαθιουδακης Μιχάλης ο τοπικού σύμβουλος Aγιου Kων\νου Λουκάς Δημ. ο τοπ. ΣΥΜ.Λαυρίου Zαγουρής Xάρης και η κα Πίτσα Αργεντινή από τον ΑΠΕ. Λαυρεωτική, ο Α΄. Αντιπρόεδρος της Πανηπειρωτικής κ, Κωνης Κωνσταντίνος ο πρόεδρος της ομοσπονδίας λάκας Σούλι Κως παππάς Βαγγέλης οι πρόεδροι ηπειρωτικών συλλογών Καλλιθέας κα Κισκου Γεωργία και Γραματ. κα Δημάκη βασιλική ο πρόεδρος των Ηπειρωτών Κορωπίου κ Τσογκας Φώτιος και ο ταμίας Κως Σταύρου Ιωάννης ο πρόεδρος των Ηπειρωτών Παιανίας οικονόμου Κώστας και η υπεύθυνη πολιτιστικών κ. Κολέτση Ευαγγέλια. ο προεδ. του Πανθεσσαλικού Λαυρίου κ. Χασιώτης Κωνσταντίνος , του Συλλόγου Κρίτων Λαυρίου κ. Κατσουνάκης Σταύρος, η ταμίας της Ένωσης Θυρεών κα χαροκόπου Κατερίνα, η πρόεδρος του συλ γονέων του τρίτου Δημ. σχολείου Λαυρίου κα Τζίνα Καλαντζή με την Αντιπ. κα Αθήνα Κάμποσου ο Αντιπ. της Ομοσπον. εξωραϊστικών συλλογών Κως Καμπέρης Ηλίας ο τέως πρόεδρος της Πανηπειρωτικής Κως Κώστας Αλέξιου ο Περιφ. Σύμβουλος και συγγραφέας Αντώνης Γάκης ο λαογράφος συγγραφέας Μητσ. Μήτσης ο Προεδ. των Συνταξ. ΙΚΑ Λαυρίου Φλεβάρης Ανδρέας από τον σύνδεσμο φίλιας αλληλεγγύης ο προεδ. Κως Σκουλικαρίτης Σωτήρης από το σύλλογο Μαρώνεια ο Κως Μόντι Ανέστης και το συλ. εργατ. κατοικιών η κα Ανδιοπούλου Θεοδώρα. από το βιοτεχ..βιομηχανικό εκπαιδευτικό μουσείο η κα Σοφία Ροκ Μελά, ο πρόεδρος του οβριοκαστρου κ. Κουτσόπουλος Χαράλαμπος και ο κ. Αλέκος Παπαδόπουλος του συλλόγου άνοιξης.
Σας ευχαριστούμε όλους που μας τιμήσατε με την παρουσία σας.
Ευχαριστούμε τα χορευτικά τμήματα του συλλόγου μας που παρουσίασαν παραδοσιακούς χορούς της ηπείρου και την δασκάλα μας κ. Πετράκη Βασιλική.
Χρόνια Πολλά και του χρόνου.
Με τιμή για το Δ.Σ.
Ο πρόεδρος Μανόλης Λαμπίρης
Η Γραμματέας Πολυξένη Λιόντα