Βράβευση του Τμήματος Αθλητισμού Ν.Π.Δ.Δ. «ΘΟΡΙΚΟΣ» του Δήμου Λαυρεωτικής για την συμμετοχή του στο Πρόγραμμα της Γ.Γ.Α. #BEACTIVE

Στην εορταστική εκδήλωση απολογισμού του Ευρωπαϊκού Προγράμματος #BEACTIVE για την Χώρα μας που πραγματοποίησε η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού,τιμήθηκε για την συμμετοχή του το  Τμήμα Αθλητισμού του Ν.Π.Δ.Δ. «ΘΟΡΙΚΟΣ» Δήμου Λαυρεωτικής.

Στην εκδήλωση παραβρεθήκαν ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού Ιούλιος Συναδινός, ο εθνικός Συντονιστής του προγράμματος #BEACTIVE στη χώρα μας Διονύσης Καρακάσης, ο Πρεσβευτής του #BEACTIVE της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Κριστιάν Καρεμπέ αλλά και οι πρέσβειρες της Ελλάδας Εύα Χριστοδούλου, Κέλλυ Λουφάκη και Καλλιόπη Βέττα.
Το Ν.Π.Δ.Δ. «Θορικός» με την 20έτη συμμετοχή του σε προγράμματα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού απαριθμεί  δεκάδες  εκδηλώσεις αθλητικού ενδιαφέροντος υπό την αιγίδα της δεύτερης. Κυριότερη εκδήλωση το Φεστιβάλ Γενικής Γυμναστικής του Δήμου Λαυρεωτικής που έχει χαρακτηριστεί ως Εθνικής Σημασίας από την Γενική Γραμματεία  Αθλητισμού τα τελευταία έξι χρόνια .

Η βράβευση του Ν.Π.Δ.Δ. «Θορικός» αποτελεί  τιμή για την ανιδιοτελή προσφορά και την πολύπλευρη δράση στις πολυάριθμές εκδηλώσεις, και είναι από τους τέσσερις πρώτους Φορείς Δήμων που συμμετείχαν στο Πρόγραμμα από όλη την Ελλάδα όπως  δήλωσε και ο Συντονιστής κ. Καρακάσης Διονύσης .
Το πρόγραμμα θα συνεχιστεί και για την επόμενη χρονιά με ακόμα περισσότερες εκδηλώσεις και δράσεις.

Αρέσει σε %d bloggers: