Στα Καλύβια κοιμούνται με τις καραμπίνες [ΒΙΝΤΕΟ]

Ανήσυχοι και αποφασισμένοι να πάρουν το νόμο στα χέρια τους δηλώνουν οι κάτοικοι στα Καλύβια, μετά από την έκρηξη εγκληματικότητας που παρατηρείται στην περιοχή τους.

«Κοιμάμαι με την καραμπίνα στο πλάι μου. Αν τους βρω μέσα στο σπίτι μου θα τους καθαρίσω, δεν θα μείνει κανένας … », δηλώνει ένας κάτοικος κρατώντας το όπλο του μπροστά στη κάμερα του Alpha. «Δεν το γεμίζω το όπλο ωστόσο γιατί δεν θέλω να το βρουν γεμάτο να κοιμάμαι, να μου το πάρουν και να με σκοτώσουν».

Οι ώρες των εισβολών ποικίλουν καθ’ όλη τη διάρκεια της μέρας. Άλλο θύμα ανέφερε πως σε μισή ώρα οι διαρρήκτες εισέβαλαν σε 5 σπίτια. Στο δικό τους μπήκαν 20:30 το βράδυ και έκλεψαν κοσμήματα και αντικείμενα αξίας περίπου 3.000 ευρώ. «Δεν πρόλαβαν τη πρώτη μέρα να τελειώσουν το έργο τους έτσι ξαναγύρισαν την επόμενη για να πάρουν τις γούνες», σχολίασε ο κάτοικος.

Σε άλλη περίπτωση, μεσημεριανές ώρες, οι κακοποιοί δηλητηρίασαν το σκύλο φύλακα ενός σπιτιού για να μπορέσουν να εισβάλουν με την ησυχία τους. «Μέσα σε δέκα λεπτά είχαν αδειάσει και το δικό μου σπίτι και της αδελφής μου», ανέφερε ένα τρίτο θύμα των διαρρηκτών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το αστυνομικό τμήμα Καλυβίων θα κλείσει στις 10 Μαρτίου και θα μεταφερθεί στην Ανάβυσσο. Επίσης, το μοναδικό περιπολικό που διαθέτει είναι χαλασμένο εδώ και ένα χρόνο!

http://mesogianews.gr

Αρέσει σε %d bloggers: