Ευχαρίστησαν το Λαύριο οι Βετεράνοι

Το Λαύριο στηρίζει διαχρονικά τις δράσεις του Συλλόγου Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Ελλάδας και οι τελευταίοι, με επιστολή τους, το ευχαρίστησαν θερμά.

Η ένωση παλαιμάχων της χώρας μας εξέδωσε ευχαριστήρια ανακοίνωση για τους «κυανόλευκους», και προσωπικά τον πρόεδρο της ΚΑΕ Γιάννη Ψαρράκη και τον υπεύθυνο δημοσίων σχέσεων Παντελή Νικολαΐδη, για την υποστήριξή τους στις δράσεις τους, αλλά και στον οργανωτικό και επικοινωνιακό τομέα.

Η ανακοίνωση του Λαυρίου: «Τιμή και χαρά να δεχόμαστε ευχαριστήρια επιστολή από τους Βετεράνους Καλαθοσφαιριστές (Ντικούδη, Παπαλουκά, Τσαρτσαρή, Πρέλεβιτς, Μπουντούρη και πολλές μεγάλες δόξες του ελληνικού μπάσκετ) οι οποίοι βρίσκονται στο πλευρό Συλλόγων, Φορέων, Ενώσεων που πράττουν έργο ζωής! Με τη σειρά μας ως ΚΑΕ «Λαύριο-DHI» ευχαριστούμε όλους τους καλαθοσφαιριστές που συμμετέχουν στους φιλανθρωπικούς αγώνες του Συλλόγου Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Ελλάδας, αποδεικνύοντας όχι μόνο την υψηλή αθλητική τους αξία αλλά και το μεγαλείο ψυχής και ανθρωπιστικής προσφοράς που διαθέτουν!».

Η ευχαριστήρια επιστολή του Συλλόγου Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Ελλάδας:

ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΜΕΓΕΘΥΝΣΗ

http://www.superbasket.gr

Αρέσει σε %d bloggers: