Τρίτη, 28 Μαΐου, 2024
Lavriaki.gr
ΚερατέαΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

ΛΑΕ Λαυρεωτικής: Ανακοίνωση για την επιχειρούμενη εκδήλωση της Χ.Α.

Μετά την αποτυχημένη «περιπέτεια» της Χ.Α. σε Λάρισα, όπου η τοπική δημοτική αρχή τους θεώρησε εξαρχής ανεπιθύμητους και Βόλο όπου εκδιώχτηκαν κακήν κακώς «από τα κάτω», οι νεοναζί της Χ.Α., υπόδικοι, κατηγορούμενοι για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, μαχαιροβγάλτες, προσπαθούν απεγνωσμένα να κάνουν μια δημόσια παρουσία (βιβλιοπαρουσίαση…!!!). Θεώρησαν την Κερατέα  «κατάλληλη» περιοχή για να εξαπολύσουν την ρητορεία μίσους…

Η δημοτική αρχή μετά από πιέσεις εργατικών φορέων, έστω και εκ των υστέρων, δεσμεύτηκε να μην παραχωρήσει στους νεοναζί, χώρο του δήμου. Τελικά οι νεοναζί ίσως επιχειρήσουν να πραγματοποιήσουν την «βιβλιοπαρουσίαση» σε άλλο χώρο.

Για όσους καλοπροαίρετα πιστεύουν ότι στη δημοκρατία «μπορεί να χωράνε όλες οι απόψεις», απαντούμε ότι δεν μπορούν να μιλούν για δημοκρατία οι νεοναζί, οι  οποίοι θεωρούν ανθρώπους διαφορετικής φυλής, χρώματος ή θρησκείας κατώτερους και που στις συγκεντρώσεις τους υμνούν την ναζιστική Γερμανία. Καμία ελευθερία στους εχθρούς της Ελευθερίας.

Καλούμε στη συγκέντρωση φορέων, συλλογικοτήτων, σωματείων, στη Κεντρική πλατεία της Κερατέας στις 10:30 π.μ. ώστε με την μαζικότητα μας να στήσουμε «μπλόκο» ενάντια στους νεοναζί της Χρυσής Αυγής και στην εξάπλωση των ρατσιστικών και ναζιστικών ιδεών.

ΛΑΕ Λαυρεωτικής