Κυριακή, 14 Ιουλίου, 2024
Lavriaki.gr
ΛαύριοΝΠΔΔ ΘορικόςΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Με ρεκόρ συμμετοχών ολοκληρώθηκε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αντιπτέρισης Κατηγορίας U15-U19 στο Λαύριο

Με ρεκόρ συμμετοχών ολοκληρώθηκε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αντιπτέρισης εγκαταστάσεις του Κλειστού Γυμναστηρίου Λαυρίου που συνδιοργάνωσε η Ελληνική  Ομοσπονδία Φίλαθλων Σωματείων Αντιπτέρισης και το Ν.Π.Δ.Δ. «Θορικός» του Δήμου Λαυρεωτικής.

Στο Πρωτάθλημα Αντιπτέρισης, συμμετείχαν περισσότεροι από 210 αθλητές και αθλήτριες από 40 αθλητικά σωματεία από όλη  την Ελλάδα. Αξίζει να σημειωθεί ότι  οι κατηγορίες που αγωνίστηκαν είναι ιδιαίτερα δύσκολες, καθώς το επίπεδο των νέων αθλητών είναι πολύ υψηλό και  ο ανταγωνισμός μεγάλος. Οι αθλητές που κατάφεραν να κερδίσουν θα αποτελέσουν την Εθνική Ομάδα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ενώ θα έχουν την ευκαιρία να έχουν επιπλέον μόρια για την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση. Η διοργάνωση ήταν άρτια και οι φερέλπιδες  αθλητές και αθλήτριες έδειξαν τον καλύτερο τους εαυτό, παρουσιάζοντας δυναμικά το παρόν της νέας αθλητικής γενιάς.

Ο Δήμος Λαυρεωτικής έκανε την πρώτη απονομή με την εκπρόσωπο του κ. Βελετάκου Ευαγγελία, Πρόεδρο του Ν.Π.Δ.Δ. «Θορικός» και Δημοτικό Σύμβουλο.
Οι απονομές συνεχίστηκαν από την Πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Φιλάθλων Σωματείων Αντιπτέρισης κ. Χατζήνα Βικτωρία, τον Διευθυντή του Κλειστού Γυμναστηρίου Λαυρίου κ. Πανταζή Κωνσταντίνο και την Παραολυμπιονίκη Μαριάννα Μπατσαλία.
Τα μέλη της ομοσπονδίας, καθώς και οι παράγοντες των σωματείων, ευχαρίστησαν για την άψογη διοργάνωση και την φιλόξενη εγκατάσταση  του Κλειστού Γυμναστηρίου Λαυρίου.
Οι διοργανώσεις για την πόλη μας συνεχίζονται με το Περιφερειακό Πρωτάθλημα Αντιπτέρισης u13 στις 26 Μαρτίου ημέρα Κυριακή στο Κλειστό Γυμναστήριο Νεάπολης.