Με επιτυχία έγινε η 1η Ημερίδα για τη Διαχείριση & Εξοικονόμηση Ενέργειας

Με επιτυχία έγινε η πρώτη εκδήλωση-ημερίδα σε συνδιοργάνωση με το Κέντρο Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας με θέμα τη Διαχείριση και Εξοικονόμηση Ενέργειας τη Δευτέρα 20/3/2017 στο Μηχανουργείο Λαυρίου. Στο πάνελ της εκδήλωσης συμμετείχαν ο Δήμαρχος Λαυρεωτικής Δημήτρης Λουκάς, ο Αντιδήμαρχος Γιάννης Αδάμης, αλλά και στελέχη του Κ.Α.Π.Ε. και αρχιτέκτονες.

Σκοπός της Ημερίδας ήταν να συμβάλει στη συνολικότερη προσπάθεια που γίνεται από την Ε.Ε. και από άλλους φορείς της χώρας, για ενημέρωση των δημοτών και επαγγελματιών μηχανικών σχετικά με την ορθολογική χρήση και τη στροφή προς τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, με απώτερο σκοπό τη βελτίωση της ποιότητας ζωής στο Δήμο μας. Στο ίδιο πλαίσιο κινούμενος, ο Δήμος Λαυρεωτικής πρόσφατα υπέγραψε και διακήρυξη με θέμα την Πολιτική Διαχείρισης Ενέργειας, όπως αυτή ορίζεται και από τις βέλτιστες πρακτικές της Ε.Ε.

Ο Δήμαρχος Δημήτρης Λουκάς κατά τη διάρκεια της ημερίδας μεταξύ άλλων δήλωσε ότι: «Ο Δήμος μας είναι έτοιμος να υποβάλει προτάσεις έργων που θα υλοποιήσουν το όραμα μίας σύγχρονης, βιώσιμης πόλης, που θα διαθέτει μία καθημερινότητα, η οποία θα εστιάζει στην ποιότητα ζωής των κατοίκων της και θα στηρίζεται στην ορθολογική, αειφορική διαχείριση των διαθέσιμων πόρων της.»

Από το Γραφείο Τύπου & Επικοινωνίας

Αρέσει σε %d bloggers: