Νίκος Ζαγουρής: «Ο Παλλαυρεωτικός ζει ένα όνειρο που μπορεί να γίνει πραγματικότητα!»

Σε μιά εκπληκτική χρονιά, ο «Μαέστρος» του Παλλαυρεωτικού, Νίκος Ζαγουρής μιλά στο ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ σχετικά με το αήττητο σερί 17(!) αγωνιστικών. Ο Νίκος Ζαγουρής ανέλαβε την ομάδα από την 5η αγωνιστική και μετά, με την έλευσή του να αποτελεί την δημιουργία ένος μεγάλου και θετικού ρεκόρ για τον Παλλαυρεωτικό, καθώς από την 10η αγωνιστική και ύστερα, μετρά το εξωπραγματικό των 13ων νικών και των 4ων ισοπαλιών, σε μια σεζόν που χαρακτηρίζεται… εξαιρετική! Για τον Παλλαυρεωτικό, στόχος στην αρχή του Πρωταθλήματος της Β’ ΕΠΣΑΝΑ ήταν η παραμονή στην κατηγορία. Ο στόχος, όχι μόνο επετεύχθει, αλλά η ομάδα του Νίκου Ζαγουρή διεκδικεί με μεγάλες αξιώσεις την άνοδό της στα… «σαλόνια της Α’ ΕΠΣΑΝΑ» και αν συνεχίσει έτσι, κανείς δεν μπορεί να της απαγορέψει το δικαίωμα στο όνειρο!

Ο προπονητής του Παλλαυρεωτικού, Νίκος Ζαγουρής δήλωσε τα εξής: «Υπάρχει καλό κλίμα στην ομάδα, λειτουργούμε σαν οικογένεια και θεωρώ πως το βασικό στοιχείο της έως τώρα πορείας μας είναι πως η πλειοψηφία των ποδοσφαιριστών της ομάδας είναι από το Λαύριο. Για εμάς δεν υπάρχει άγχος, ο αρχικός στόχος της ομάδας ήταν η παραμόνη, κατί που έχουμε καταφέρει. Ο Παλλαυρεωτικός ζει ένα όνειρο που μπορεί να γίνει πραγματικότητα, αλλά και αν δεν γίνει, η προσπάθεια των παιδιών χαρακτηρίζεται «άθλος»! Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για την φετινή σεζόν στους παίκτες που τα δίνουν όλα στο γήπεδο, στην διοίκηση που κάνει ότι μπορεί για να βοηθήσει την προσπάθειά μας, στον κόσμο που μας στηρίζει και αναγνωρίζει την μεγάλη προσπάθειά μας, καθώς και στον προηγούμενο προπονητή της ομάδας, τον Ανδρέα Δεληγιάννη. Το μεγαλύτερο μερίδιο επιτυχίας ανήκει στους ποδοσφαιριστές, αυτοί παίζουν και όχι έγω. Για εμάς δεν υπάρχει πίεση, το ποδόσφαιρο είναι χαρά και κοιτώντας κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, παλεύουμε για αυτό. Δεν αγχωνόμαστε και είναι θετικό πως δεν υπάρχει πίεση και από την διοίκηση. Όλοι στηρίζουν τον σύλλογο και αυτό για εμάς αποτελεί κίνητρο!»

Όσο για το ντέρμπι της Κυριακής με τα Καλύβια, δήλωσε: «Τα Καλύβια είναι μια πολυ καλή ομάδα, που αξίζει τον σεβασμό μας, αλλά ο Παλλαυρεωτικός δεν φοβάται κανέναν. Εύχομαι να γίνει ένα καλό παιχνίδι και ας κερδίσει ο καλύτερος!»

Ενώ στάθηκε και στις καλές σχέσεις του Παλλαυρεωτικού με τα άλλα δύο σωματεία του Λαυρίου: «Υπάρχουν καλές σχέσεις τόσο με την Λαυρεωτική, όσο και με τον Ολυμπιακό Λαυρίου που μας έχει βοηθήσει αγωνιστικά, δίνοντάς μας δανεικούς και παίκτες, όπως ο Παπαγεωργίου!»

http://pamebala.gr

Αρέσει σε %d bloggers: