Επίσκεψη του Βουλευτή-Τομεάρχη Υγείας ΝΔ Βασίλη Οικονόμου στο Λαύριο

Σε πολύ καλό και φιλικό κλίμα πραγματοποιήθηκε η συνάντηση-ομιλία του Βασίλη Οικονόμου στο Λαύριο. Ο έμπειρος βουλευτής θέλησε με την επίσκεψη του αυτή να ενημερώσει τους πολίτες για τη κατάσταση της οικονομίας αλλά και για τη γενικότερη κατάσταση της χώρας και να ακούσει τις σκέψεις τους και τους προβληματισμούς τους. Η ομιλία του στάθηκε σε κυρίως τρεις θεματικούς άξονες:

Πρώτον ανέλυσε διεξοδικά τι επιπλέον επιβάρυνση στους πολίτες προκύπτει από τη συνεχής ματαίωση του κλεισίματος της αξιολόγησης, πως μας επηρεάζει ότι χάσαμε την ένταξη στο πρόγραμμα της ποσοτικής χαλάρωσης, τι θα γίνει εάν τελικά λόγω αυτής της καθυστέρησης δε προλάβουμε να βγούμε στις αγορές πριν τη λήξη του προγράμματος, τι μας περιμένει εάν κ όταν κλείσει η αξιολόγηση (μειώσεις συντάξεων, μείωση αφορολόγητου, εργασιακά, πώληση ΔΕΗ κτλ.) και κυρίως τι επίπτωση έχουν όλα αυτά στην άμεση καθημερινότητα του πολίτη.

Στο δεύτερο κομμάτι άφησε πίσω τα λάθη της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και επικεντρώθηκε στο τι θα κάνει η ΝΔ από τη πρώτη μέρα που θα έρθει στη κυβέρνηση. Τόνισε χαρακτηρηστικά πως ο Κυριάκος ο Μητσοτάκης δε πρόκειται να ακολουθήσει πολιτικές παροχολογίας του παρελθόντος και ηρωικά σκισίματα μνημονίων αλλά θα προχωρήσει σε συγκεκριμένες και σταθερές δεσμεύσεις μείωση του ΕΝΦΙΑ κατά 30% και μείωση της φορολόγησης των ελεύθερων επαγγελματιών. Το τελευταίο όπως επισήμανε αποτελεί και το μεγάλο στοίχημα για τη προσέλκυση επενδύσεων οι οποίες αποτελούν το μόνο δρόμο για να ξαναμπεί η χώρα μας σε τροχιά ανάπτυξης.

Τρίτον ως τομεάρχης υγείας της ΝΔ έκανε μία μικρή αναφορά στις αλλαγές και στο νέο πρόγραμμα που θα εφαρμοστεί στο εθνικό σύστημα υγείας για να παρέχονται ταχύτερες και πιο ποιοτικές παροχές υπηρεσιών υγείας στους πολίτες.

Τέλος ευχαρίστησε θερμά όσους συμμετείχαν σε αυτή τη συζήτηση,απάντησε υπομονετικά σε όλα τα ερωτήματα του κοινού,δεσμεύτηκε πως θα συνεχίσει να είναι δίπλα στο δήμο και τους δημότες Λαυρεωτικής όπως έκανε,κάνει και θα κάνει πάντα και ζήτησε τη στήριξη τους σε οποιαδήποτε στιγμή έρθουν οι κάλπες αφού θα είναι για άλλη μια φορά υποψήφιος στην εκλογική μας περιφέρεια με τη ΝΔ.

Αρέσει σε %d bloggers: