Παρασκευή, 24 Μαΐου, 2024
Lavriaki.gr
ΓΣ ΛαυρίουΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Λαμπάδα… Λαύριο για το Πάσχα! (pic)

Ανάσταση «μαζί» με το Λαύριο μπορούν να κάνουν φέτος οι φίλοι της ομάδας, προμηθευόμενοι την κυανοκίτρινη λαμπάδα τους.

Το συγκρότημα της Λαυρεωτικής σε συνεργασία με τα «Εκκλησιαστικά Είδη Μπριασούλης» δίνουν τη δυνατότητα στους φίλους τους να προμηθευτούν τη λαμπάδα-αφιέρωμα στην ομάδα του Χρήστου Σερέλη, με τους ενδιαφερόμενους πάντως να πρέπει να σπεύσουν να ολοκληρώσουν την παραγγελία τους μέχρι τις 5 Απριλίου.

Η ανακοίνωση: «Η «αγαπημένη όλων», τώρα και στις λαμπάδες των μικρών μας παιδιών! Νονοί και νονές…το Πάσχα πλησιάζει! Δεν ξέρετε τι δώρο να κάνετε στο βαφτιστήρι σας που λατρεύει το μπάσκετ; Ιδού: οι λαμπάδες-αφιέρωμα στην ομάδα μας, το «Λαύριο-DHI»! Ευχαριστούμε θερμά το κατάστημα «Εκκλησιαστικά Είδη Μπριασούλης» για την υπέροχη ιδέα και τις μοναδικές δημιουργίες!

Μπορείτε να κάνετε παραγγελία τη δική σας λαμπάδα με το όνομα όποιου παίκτη της ομάδας μας εσείς επιθυμείτε ή με το όνομα σας και τον αριθμό της επιλογής σας εάν θέλετε να είναι τελείως προσωπική! Οι παραγγελίες μπορούν να γίνουν μέχρι και την Τετάρτη 5 Απριλίου. Πληροφορίες στο τηλ. 2292022165 (διεύθυνση καταστήματος: Αγ. Ανδρέα 21, Λαύριο) καθώς και με μήνυμα στη σελίδα στο facebook Εκκλησιαστικά Είδη Μπριασούλης. Στη φωτο (ενδεικτικά) οι λαμπάδες των Σ. Γιαννακόπουλου, Μ. Περράκη και του μικρού μας φίλου Μακρή!».

https://www.superbasket.gr