Ολοκληρώθηκε το διασυλλογικό τουρνουά μίνι τένις και τένις του Ομίλου Αντισφαίρισης Λαυρίου

Ολοκληρώθηκε η διοργάνωση του Ομίλου Αντισφαίρισης Λαυρίου το Σάββατο 1η Απριλίου 2017 με το διασυλλογικό μας τουρνουά μίνι τένις και τένις. Συμμετείχαν ο Ν.Ο.Σαρωνίδας, ο ΑΟ Κορωπίου, ο ΑΟ Σαρωνικού και ο ΑΟ Βουλιαγμένης.
Οι συμμετοχές ξεπέρασαν τις 87 σε ηλικίες 4 εώς 12, κάτι το οποίο είναι πολύ σημαντικό για εμάς και το μέλλον του αθλήματος!

Θέλουμε να συγχαρούμε όλα τα παιδιά για την προσπάθειά τους και κυρίως την Βαμβακούση Βασιλική που κατέκτησε την 1η θέση στην κατηγορία Α Δημοτικού. Επίσης, ο Πούλης Νικόλας έφτασε μέχρι τα ημιτελικά της κατηγορίας Β Δημοτικού. Η Πούλη Ειρήνη κατέκτησε την 3η θέση στα κορίτσια ΣΤ Δημοτικού. Ο Ψυχόγλου Βαγγέλης βγήκε 2ος και ο Τσακαλης Γιώργος 4ος στα αγόρια της κατηγορίας Ε κ ΣΤ Δημοτικού.

Πολλά πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και να τους ευχηθούμε καλή συνέχεια και καλή επιτυχία στους επόμενους αγώνες τους που θα γίνουν μετά το Πάσχα στον ΑΟ Σαρωνικού.

Και φυσικά, να ευχαριστήσουμε τον κ. Παπαδόπουλο Αντρέα, τον κ.Ορφανίδη Γιώργος, τον κ.Τσάκαλη Δημήτρη, τον κ. Ρεντούμη Βαγγέλη και τα κορίτσια του αγωνιστικού μας τμήματος Δημητριάδη Μαριλέτα, Ανδρεσάκη Κατερίνα για την παρουσία τους και την πολύτιμη βοήθειά τους!!!

Αρέσει σε %d bloggers: